Mocht je zitten te twijfelen wat te doen op de tweede avond van het ADE, dan hakt Trouw de keuzeknoop vast door voor je. Op donderdag 21 oktober slaan vier van Nederlands grootste dj’s en producers de handen ineen. Rejected’s Joris Voorn en Edwin Oosterwal vullen samen met 360 aka Nuno dos Santos en Patrice Bäumel de twee zalen van Trouw. En dan zijn we er nog niet, want Elektro Guzzi, Ewan Pearson en Craig Richards verruilen de Fabric en Panoramabar voor deze avond met Trouw.

Fans van de 360 avonden in Trouw weten het al langer: dit is dé avond in Trouw waar de dansvloer vol staat en keer op keer iets nieuws wordt gedraaid. Daarbij nodigen dos Santos en Bäumel altijd bijzondere live acts uit die met crossovers tussen verschillende muziekstijlen het publiek voorzien van uiterst dansbare new school electronische muziek. Zo stond Elektro Guzzi eerder dit jaar op de avond van de mannen. Deze eerste echte technoband liet hier, maar ook op Sonar in Barcelona, al zien dat je met echte muziekinstrumenten snoeiharde en lekkere techno kan fabriceren.

De Rejected avond van Joris Voorn en Edwin Oosterwal barst steevast uit haar voegen. Geen verwonderlijk feit als je een beetje weet wat dit duo keer op keer aan muziek neerzet. Internationaal gezien rusten de mannen ook niet op hun lauweren, London-Paris-Tokyo is een kleine greep uit het tourschema van de mannen.
Maar zij missen nooit een stop bij hun thuisbasis Trouw.

Als je Londen’s bekendste club Fabric noemt, moet er tenminste één naam te binnen schieten en dat is die van Craig Richards. Samen met de groten der aarde staat de resident dj van deze club hier maandelijks achter de draaitafels. Tijd om ‘m een keer buiten zijn vertrouwde plek te horen draaien. Ewan Pearson is ook geen onbekende van Fabric, hij mixte de wereldbekende Fabric compilatie cd nummer 35 in elkaar. De in Berlijn residerende dj/producer staat naast Fabric ook in die andere beruchte tent ‘de Panoramabar’ oftewel; de andere zaal van Berghain.

De meest loyale bezoekers van Trouw hebben ooit een Trouwe Honden penning mogen ontvangen. Voor de eerste 25 Trouwe Honden die op deze avond naar Trouw komen, ligt het debuutalbum ‘Vapour’ van Patrice Bäumel klaar. Zijn album komt officieel pas een week na het ADE officieel uit dus weer er op tijd bij!

Datum: Donderdag 21 oktober
Locatie: TrouwAmsterdam, Wibautstraat 127
Line Up: Live: Elektro Guzzi
DJ’s: Joris Voorn, Edwin Oosterwal, Craig Ricards, Ewan Pearson, Nuno dos Santos & Patrice Bäumel aka 360
Visuals: Arnout Hulskamp
VVK: €16,- (normaal) €15,- (Trouwe Honden)
DVK: €18,-
Tijd: 22:30 – 05:00
www.360-music.org
www.rejected.nl