Midden in de zomer bracht Colors ‘wonderboy’ Joy Orbison al naar Trouw. En tijdens de derde editie van Colors zorgt het feest weer voor een heldere line-up. Het vooruitstrevende label Night Slugs is gevraagd een aantal van haar afgevaardigden uit Londen naar de Amsterdamse club Trouw te sturen. Op de eerste officiële ADE dag, woensdag 20 oktober, komen deze artiesten house&bass draaien zoals het bedoeld is.

De twee meester breinen achter het label, Bok Bok en L-Vis1990, zijn de vaandeldragers op deze avond. Na een paar rondjes om de wereld, is Amsterdam voor beiden aan de beurt. Bok Bok gaf, niet heel lang geleden in OT301, nog een voorproefje van wat er op ADE te wachten staat.. De tent vatte bijna vlam, zo heet als het werd op de dansvloer. Tijdens ADE is het echter de eerste keer dat beide artiesten als duo in Nederland zullen optreden.

Dat Colors een neus heeft voor ‘wonderboys’ blijkt nu Girl Unit ook uit de stal van Night Slugs getrokken is voor deze avond. In juli bracht hij al een onverwachts, doch zeer prettig, bezoek aan Colors. Deze keer weet men van zijn komst, maar dat maakt zijn aanwezigheid er niet minder om. Girl Unit is je wellicht bekend van zijn uber dikke ‘IRL’ ep. De man die bekend is van zijn ‘If You Want Me’ ep staat ook in de line-up, het gaat hier om Deadboy. En dan bewaren we het begin voor het laatst met Cinnaman. Hij zal je namelijk de avond in sturen zoals niemand anders dit kan, met platenkeus en mixtechniek waar je schattige vriendinnetje van zou schrikken.

Voor degenen die helemaal voor nop naar binnen willen, is er een kleine dresscode. De eerste 50 mensen die in monochrome outfit ten tonele verschijnen hoeven bij de entree niet te betalen. Voor iedereen die niet weet wat monochroom inhoudt, dit is een outfit in geheel dezelfde kleur. Voor de Trouwe Honden ligt er ook weer wat bij de entree te wachten. De eerste 50 penninghouders krijgen namelijk een exclusieve mixtape van Cinnaman mee naar huis.

Hoe dan ook, zorg ervoor dat je de donderdag vrij neemt en er vroeg bij bent op de woensdag. Aangezien je al deze UK heerlijkheden niet kunt, wilt, moet en mag missen op de avond waar hokjes en grenzen niet bestaan.

Colors vs Night Slugs
Datum: woensdag 20 oktober
Locatie: TrouwAmsterdam, Wibautstraat 127
Line Up: Bok Bok vs L-vis 1990 b2b, Girl Unit, Deadboy, Cinnaman
VVK: €13,- (normaal) €12,- (Trouwe Honden)
DVK: €15,-
Tijd: 22:30 – 05:00 uur
www.trouwamsterdam.nl