Tijdens 5 Days Off werd de tweede editie van de Vodafone Creative Corner georganiseerd.

Vodafone Creative Corner faciliteert on- en offline conversaties tussen professionals en consumenten op het gebied van mode, muziek, cinema, kunst, en technologie. Tijdens twee sessies van een uur kwamen onderwerpen als technologie, social media, auteursrecht, audio kwaliteiteit en nieuwe verkoopmodellen aan bod, gecentreerd rond het centrale onderwerp van de middag: muziek.

De conversaties werden geleid door Sander Kerkhof. Tijdens de eerste sessie kwamen Jorn Liefdeshuis (Closer), Gilles de Smit (22Tracks), Jochem Peteri (Newworldaquarium), en Gijs van der Togt (Crazy Birds) aan het woord. De gasten van de tweede sessie waren Tim Heineke (Shuffler.fm), Siem Nozza (Extrema), Aron Friedman (Crackhouse), Hans-Jochem Dijk (Terry Toner / Electronation).

Vodafone Creative Corner op 5 Days Off 2011 Amsterdam Deel 1

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LCeOg7iuClE[/youtube]

Vodafone Creative Corner op 5 Days Off 2011 Amsterdam Deel 2

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9Mvzey2YqI0[/youtube]