RTL 5 is vanaf dinsdag 10 mei op de late avond dé hotspot voor party people. In het nieuwe programma “Dance Code” duikt presentatrice Gaby Blaaser in de wereld van dance en brengt alle laatste nieuwtjes uit de uitgaansscene. Elke aflevering staat een populaire club en een bekende Nederlandse DJ centraal.

Afrojack’s carriere wordt in de eerste aflevering onder de loep genomen en zal worden opgevolgd door dj’s als o.a. Tiësto, Quintino, Hardwell en Vato Gonzalez. In deze aflevering wordt Afrojack op de voet gevolgd tussen de optredens door, in de studio, maar ook on stage.

Verder komen alle ins en outs over trendy feesten en clubs aan bod, is er ruimte voor de laatste fashiontrends en de nieuwste muziek en worden alle benodigde updates aangereikt om een ultiem stapweekend te realiseren. Ook is te zien hoe de organisatie achter de schermen verloopt bij de meest hippe tenten van dit moment. Wat komt er allemaal bij kijken om als club een succesvol bestaan te leiden?

“Dance Code” is een crossmediaal platform waarbij de kijker, naast de uitzending, ook op de site (actief per 10 mei) veel extra’s, mooie aanbiedingen en speciale applicaties voor de mobiele telefoon kan vinden.

Dance Code: Dinsdag 10 mei: AFROJACK
RTL 5, elke dinsdag vanaf 10 mei, tussen 00.00 en 00.30 uur
Herhaling, elke donderdag vanaf 12 mei, tussen 00.30 en 01.00 uur