2011 is tot nu toe een geweldig jaar geweest voor Stealth! Na events in onder andere Miami, Ibiza, Dublin en London staat nu Amsterdam op de agenda, om voor de 6e keer op rij, ADE te rocken! Vorig jaar beleefde Stealth en de Escape de premiere van Roger Sanchez tijdens ADE met een unieke ‘surprise’ back 2 back set met Chuckie. Dit jaar keert de S-Man en vrienden wederom terug naar de Escape om de harten van house-muziekliefhebbers te veroveren. Zondag 23 oktober zullen de Escape en Stealth host zijn van de ‘Official ADE Closing Party’ en zij hebben hiervoor een waanzinnige line-up samengesteld. Niemand minder dan Roger Sanchez, Kaskade en Prok&Fitch zullen acte de presence geven om het ADE in stijl af te sluiten.

Grammy Award winnaar Roger Sanchez (US) is de ‘el capo tutti’ van Stealth. Met Rogers visionaire instelling staat Stealth al jaren op de voorgrond van het ontdekken van nieuw talent. Als headliner zal hij, tijdens een unieke drie uur durende set, zijn fans meenemen op een reis door house music zoals het bedoeld is: deep & sexy. Zelf heeft Roger Sanchez hier het volgende over te zeggen:

“One thing that’s very important to me is to take into account what the people on the dance floor are feeling – to reach out and connect to their emotions allows me to share what’s in my mind with them. I always have a strong connection with my fans and their dedication and love has allowed me to thrive”.

Roger Sanchez is na drie decennia een van de meest legendarische DJ’s. Met memorabele optredens tijdens ‘s werelds meest exclusieve evenementen, mega-hits, bekroonde radioshows en zijn geprezen compilatie serie Release Yourself, staat Roger nog steeds aan de top van zowel de underground als de mainstream house-scene.

Special guest Kaskade (US) is momenteel een van de grootste namen uit de dance scene in de US en ook binnen Europa heeft zijn naamsbekenheid grote vormen aangenomen. In Amerika is hij recent nog benoemd als nummer 1 DJ. Tijdens Roger Sachez’ Release Yourself extravaganza in Ibiza zorgde hij ervoor dat het publiek in Amnesia compleet los ging. Tijdens ADE zal hij dit nog eens dunnetjes overdoen.

Prok & Fitch (UK) scoorden een grote hit bij Stealth met hun remake van Todd Terry’s ‘Something Going On’. Deze tune was afgelopen zomer veelvuldig te horen op alle dansvloeren. De boys uit Brighton staan op het punt om wereldwijd door te breken, dus dit is je kans om deze mannen live te zien draaien.

De tweede zaal in Escape (Escape Deluxe), zal worden gehost door Sappig! met Delivio Reavon & Aaron Gill, Michael Mendoza, Leroy Styles, Mitchell Niemeyer en Giancarlo B2B Owen-Joy.

Kaarten zijn 15 euro in de voorverkoop en te bestellen via http://bit.ly/stealthade2011. Ook is er een mogelijkheid voor VIP-arrangementen.

Voor meer info:
www.stealth-records.com