Zaterdag 22 oktober zet Miss Nine weer een onvergetelijk evenement neer tijdens het Amsterdam Dance Event: ‘ADE Special Miss Nine’. Goosecraft en Pioneer zijn de officiële partners van dit evenement. Vanaf 23:00 uur is iedereen van harte welkom in de Supperclub in Amsterdam. Wees op tijd en voorkom teleurstelling aan de deur, want vol is vol!

ADE Special Miss Nine
Miss Nine organiseert dit jaar voor de derde keer haar eigen evenement tijdens het Amsterdam Dance Event. Na het grote succes van vorig jaar, vindt ook deze keer het evenement plaats in de Supperclub in het centrum van Amsterdam. In La Salle Neige zorgen Glowfield en Miss Nine ervoor dat het publiek uit zijn dak gaat met de lekkerste progressive en tech house tracks. Beneden in Bar Rouge draaien M-play en Ricky Ryan de avond vol met diepere sounds en wordt de avond afgesloten door de winnaar van ‘Miss Nine is looking for talent’!

Miss Nine is looking for talent
Tot 8 oktober kunnen aspirant DJ’s meedoen aan ‘Miss Nine is looking for talent’, een DJ contest die in samenwerking met Pioneer wordt georganiseerd. Men kan zich aanmelden door een video te uploaden van zijn/haar eigen mix op www.pioneer.nl. Op 10 oktober wordt de selectie van de jury bekendgemaakt. Vanaf dat moment kan er massaal worden gestemd op de selectie via de Pioneer Benelux Facebook pagina. De drie DJ’s met de meeste stemmen komen in de finale en mogen hun kunsten laten zien aan de jury met een live gig in Brug 9 te Amsterdam op donderdag 20 oktober. Uit deze finalisten kiest de jury onder aanvoering van Miss Nine de uiteindelijke winnaar uit die op 22 oktober tijdens ADE Special de avond mag afsluiten in de benedenzaal, Bar Rouge!

De avond belooft extra spectaculair te worden met de release van Miss Nine’s mix compilatie: ‘Around The World’. Kom onder het genot van een drankje meegenieten van de lekkerste tracks en de geweldige sfeer tijdens ‘ADE Special Miss Nine’.

Ticketsale
Kaartjes zijn verkrijgbaar op de website www.miss-nine.com/ade en bij alle Free Record Shop en Van Leest filialen. Kaarten kosten 15 euro in de voorverkoop en 20 euro aan de deur. VIP tafel voor 8 personen inclusief een fles Moët & Chandon en een fles Absolut Vodka voor € 500,-. Voor meer informatie: [email protected]