Stel je een ADE voor waar je niet voor de feestjes hoeft te betalen, je niet hoeft na te denken wanneer je naar huis moet gaan om even rust te pakken en waarbij je vijf dagen in de watten wordt gelegd en eindigt met een bruiloft waar een hele speciale Trouw ring om je vingers wordt geschoven. Zes mensen staat zo een ADE te wachten bij Trouw dit jaar. Het enige wat je hoeft te doen om de enige echte ‘Trouw ADE Camping Bruiloft’ te winnen, is je liefde voor deze club te uiten.

Een jaar geleden vond de eerste trouwerij in Trouw ooit plaats. Op de laatste dag van ADE 2010 werden twee dames in de echt verbonden met de niemand minder dan Trouw zelf. Voor de gehele levensduur van Trouw gratis naar binnen, een prachtig ingerichte caravan met riante slaap- en chill plekken, vijf dagen geheel verzorgd naar het ADE in Trouw en een heuse trouwerij als afsluiter was wat er te winnen viel. Dit jaar breidt Trouw de ‘Trouw Trailerpark Trouwerij’ uit naar de ‘Trouw ADE Camping’ en trouwt Trouw dit jaar met niet twee, maar met zes mensen.

In Trouw zijn er genoeg ruimtes die men nooit eerder heeft gezien. Tijdens ADE wordt één van die ruimtes ingericht als camping. Met tenten, lekkere luchtbedden en warme dekens. Maar ook douches, een zwembadje, badminton- en ping pong aangelegenheden zullen op de Trouw Camping aanwezig zijn. Vanaf vrijdagnacht tot maandagmorgen kan er op de Trouw Camping overnacht worden en van alle faciliteiten gebruikt gemaakt worden. Op de zondag van het ADE komt er een dominee langs die alle zes de winnaars in de echt zal verbinden met Trouw.

Maar Trouw trouwt niet zomaar met de eerste de beste en al helemaal niet met zes man. Trouw houdt er wel van om veroverd te worden voor zij haar eeuwige trouw belooft. Dus vraagt Trouw aan jou te laten zien waarom zij met jou zou moeten trouwen. Je kan meedoen in iedere samenstelling die je maar wilt: in je eentje, met je beste vriend, met z’n zessen, met je halve zaalvoetbalteam, met je vijf neefjes en nichtjes enzovoorts. Zolang de inzendingen maar origineel, overtuigend, lief, mooi, spraakmakend etc. zijn.

Wat houdt de prijs nou precies in? Hier alles in een georganiseerd rijtje:

– overnachtingen voor zes man op de camping van 21-10 t/m 23-10
– onbeperkt toegang in Trouw tijdens het hele ADE van 19-10 t/m 23-10
– volledig verzorgd ontbijt en diner in Trouw op zaterdag 22 oktober
– zes goed gevulde Trouw surprise tassen
– voldoende drankmuntjes
– én dus die trouwerij met uitreiking van de Trouw ringen

Trommel gerust de hele wereld op om je te helpen de beste liefdesuiting te bedenken en uit te voeren, maar uiteindelijk zullen er maar zes mensen daadwerkelijk op de camping komen te staan en met die felbegeerde Trouw ring naar huis gaan. Het is mogelijk dat meerdere inzendingen winnen.

Mail je inzending naar: [email protected] onder vermelding van ‘Trouw ADE Camping Bruiloft 2011’, of, als dat niet gaat, mag je het langsbrengen bij Trouw van maandag t/m vrijdag. Meedoen mag tot en met vrijdag 14 oktober. Succes!