Zou je tijdens het Amsterdam Dance Event toch stiekem liever willen doorhalen in Kreuzberg en halve liters bier weg willen tikken in dubieuze krakerspanden? Dan is het in ieder geval zeker dat je op woensdag 19 oktober in de Canvas aan de Wibautstraat moet zijn.

THIS IS haalt namelijk de favoriete stad van menig liefhebber van elektronische muziek naar Amsterdam, en dat is natuurlijk Berlijn. Dat betekent dus bier, bratwursten, snorren, hippe scheidingen, vieze nagels, baarden, lampekappen, beren, nog meer lampekappen en sk-sk-skinny jeans op de 7e verdieping van het oude Volkskrant gebouw!

Maar liefst 10 artiesten van Sander Kleinenberg’s THIS IS Recordings zullen hun opwachting maken. Welke artiesten er precies zullen optreden is echter geheim. Toch erg nieuwsgierig? Hou facebook.com/thisislmr in de gaten voor hints.

Haal die cheap & trashy linkse vodden dus maar uit de kast, ga voor dat oostblok kapsel en begin het Amsterdam Dance Event op een niet-Amsterdamse manier. Er zijn nog maar een klein aantal reguliere kaarten in de voorverkoop beschikbaar voor 10 euro. Ook zijn er ‘snorrentickets’ beschikbaar voor maar 5 euro, waar mee je alleen binnen kan komen met, jawel, een snor. Voorkom dus teleurstelling en koop je tickets in de voorverkoop via canvas7.nl of facebook.com/thisislmr.