AIR’s officiële openingsfeest van ADE 2011 is dit jaar in de zeer vertrouwde handen van de legendarische Dr. Lektroluv. Op woensdag 19 oktober zal hij met een uitgebreide delegatie van zijn Lektroluv Records Label komen laten zien waarom hij nog steeds de enige dokter is waar je met plezier naar toe gaat!

Het groene fenomeen (bekend van zijn onafscheidelijke handtelefoon) heeft na het uitbrengen van een hele serie mixcd’s en ontelbare sublieme shows nog steeds geen greintje van zijn kracht ingeboet. Met al 10 jaar een vaste residentie in de hoogste regionen van de electro-scene, is inmiddels wel het witte dokterstenue ingewisseld voor een zilveren smoking, maar zijn concessies in zijn nietsontziende draaistijl nog steeds nergens te bespeuren.

Het Lektroluv bal in AIR zal echter eerst worden geopend door Utrecht’s trots Boemklatsch. Dit collectief dat letterlijk van alle markten thuis is, weet elke zaal in te pakken met hun opzwepende mix van electro, house en disco. Geen wonder ook dat zij zowel nationaal als internationaal al jaren hoog op de lijstjes van zowel boekers als publiek staan! Na Boemklatsch is het de beurt aan het hyperenergieke duo Mightyfools om de avond volledig te laten ontsporen. Op de eindeloze tour die volgde op hun zeer succesvolle EP “Partyjunkies”, kwamen ze al langs alle grote nationale en internationale festivals. Met de opening van ADE zullen ze weer eens in een club laten zien waarom Mightyfools niet langer geld als belofte, maar inmiddels uitgegroeid zijn tot volwaardige rocksterren.

Om na de uitputtende reeks van Boemklatsch, Mightyfools en natuurlijk de enige echte Dr. Lektroluv zelf het publiek nog in beweging te kunnen krijgen moet je van goeden huize komen… gelukkig komen The Subs dit! Het Belgische electro-trio (bekend van hits “Kiss My Trance” en “The Pope Of Dope”) is inmiddels opgenomen in de elite van de electro en zal woensdag 19 oktober staan te trappelen om de grote zaal tot de grond toe af te breken met hun spijkerharde beats.

In de tweede zaal is het de hele avond de beurt aan het Midnight Munchies label om een strakke selectie te tonen van jong talent en de nieuwste aanwinsten! Het compleet verbouwen van AIR’s extra zaal zal in de verantwoorde handen liggen van Polydor, Kill Frenzy, Le Petit & Le Cheval en NT89.

Timetable:

AIR 1
22.30 – 00.00 Boemklatsch
00.00 – 01.30 Mightyfools
01.30 – 03.30 Dr Lektroluv
03.30 – 05.00 The Subs dj set

AIR 2
00.00 – 01.15: Kill Frenzy
01.15 – 02.30: NT89
02.30 – 03.45: Polydor
03.45 – 05.00: Le Petit Belge & Le Cheval

Electronation & AIR Present: Lektroluv Records Label Night – ADE Special
Woensdag 19 oktober 2011
22:30 – 05:00 uur
AIR – Amstelstraat 16 – 1017 DA – Amsterdam
Voorverkoop: €15
www.electronation.nlwww.air.nl