Op zaterdag 23 oktober staat Sander Kleinenberg solo in de Melkweg ter afsluiting van het Amsterdam Dance Event. Hiervoor heeft de DJ een bijzonder show samengesteld, namelijk een exclusieve 6 uur durende DVJ show. In 2009 deed hij dit voor het laatst. Vanavond staat dan ook in het teken van veel exclusieve ‘first plays’, een vette visuele set-up en vooral een lange reis door de elektronische kant van het muzikale spectrum. Wat deze show extra bijzonder maakt, is het feit dat alle opbrengsten ten goede komen aan Giro 555.

Het is een bewogen jaar geweest voor Sander Kleinenberg. Met een overvol tour schema, waaronder een residentie in Pacha Ibiza en optredens op festivals als Glastonbury, Ultra Festival, Electric Daisy, Extrema Outdoor en Loveland was Sander vaker in het luchtruim te vinden dan op het land. Ook in de studio heeft Sander zeker niet stil gezeten. Zo heeft hij dit jaar remixes afgeleverd voor onder andere Daft Punk, Snoop Dogg en Other Lives. Daarnaast werkte hij samen met artiesten als Jamie Cullum, DEV (Fly Like A G6 / Dancing In The Dark) en Mad Decent’s Dillon Francis voor een nieuw uit te brengen Club EP.

Als internationaal gerespecteerd ‘brand’ reist Sander Kleinenberg’s ‘THIS IS’ concept al jaren de wereld over om ook elders bezoekers een stukje van het Amsterdamse gevoel mee te geven. Toch draait ‘THIS IS’ niet alleen om clubben. De organisatie is namelijk maatschappelijk betrokken bij wat er op dit moment in de wereld speelt. Daarom zal de gehele opbrengst van dit evenement ten goede komen aan Giro 555. Hiermee hoopt Sander Kleinenberg een substantiële bijdrage te leveren aan de hulp in noodlijdend Hoorn van Afrika.

THIS IS Sander Kleinenberg in z’n eentje – ADE closing
23 oktober 2011, Melkweg Amsterdam (The Max)
zaal open: 23:00 / aanvang: 23:00 uur
tickets à € 16,00 + lidm. verkrijgbaar via www.melkweg.nl, www.ticketservice.nl en de bekende adressen / tickets aan de deur kosten € 18,00 + lidm.