Om voor VRIJ volstrekt onbegrijpelijke en onacceptabele redenen hebben Dubfire en zijn Sci+Tec label zich teruggetrokken uit de VRIJ ADE Weekender (day 2) line-up van zaterdag 22 oktober 2011. VRIJ is zeer teleurgesteld in de houding van het Sci+Tec label en het Dubfire managment die afspraken op een schandalige manier hebben geschonden. VRIJ vindt dit ronduit teleurstellend, met name voor alle fans en kaartkopers, en is direct op zoek gegaan naar alternatieven.

VERVANGEND PROGRAMMA: VIVa MUSic SPECIAL
Steve Lawler en zijn VIVa MUSiC team hebben samen met VRIJ nachtenlang doorgewerkt om een alternatief te verzorgen. VIVa MUSiC presenteert daarom samen met VRIJ een nieuwe line-up met onder meer M.A.N.D.Y., Deetron, Okain, Boris Werner en Steve Lawler.

VRIJ: ADE WEEKENDER (Day 2: VIVa MUSiC Special)
Saturday October 22nd | 15:00 – 01:00 | Busterminal Museumplein

Line-up:

Steve Lawler
M.A.N.D.Y.
Deetron
Boris Werner
Okain
David Pher
Julian Perez

GEKOCHTE KAARTEN | GELD RETOUR
VRIJ biedt iedereen met een gekochte kaart uiteraard de mogelijkheid om zijn of haar geld terug te krijgen. Dit geldt voor kaarten gekocht voor 15 oktober 18:00 uur. Servicekosten kunnen niet worden geretourneerd. Wil je je geld terug, stuur dan een mail naar [email protected] met onderwerp ‘retour’ en dan krijg je het bedrag op je rekening gestort via Paylogic. Hier kan door het administratieve proces enige tijd overheen gaan. Je kaart wordt dan ongeldig. De mogelijkheid om je geld terug te krijgen vervalt op donderdag 20 oktober om 12:00 uur.

Wij willen tot slot onze teleurstelling over de ontstane situatie nogmaals uitspreken, maar zijn VIVa MUSiC en met name Steve Lawler zeer dankbaar voor de steun. VRIJ gaat hoe dan ook een fantastische show neerzetten op de mooiste locatie van het ADE en hoopt dat jullie daarbij zijn.