Nederland is een nieuw event concept rijker. BLENDED, ontstaan uit een samenwerking tussen muziekmaatschappij Selekted Music en de boekingskantoren 010 Bookings en Global DJ Bookings, zal haar vuurdoop beleven tijdens de jaarlijks terugkerende muziekbeurs Amsterdam Dance Event (ADE). Op donderdag 20 oktober 2011 zal Rain aan het Rembrandtplein te Amsterdam de eerste locatie zijn waar BLENDED, als officiële ADE showcase, tussen 21:00 en 05:00 gepresenteerd wordt aan zowel de muziekindustrie als de clubbers.

De line up laat het neusje van de zalm van de drie afzonderlijke maatschappijen zien. 010 Bookings mede-oprichter en vaandeldrager Vato Gonzalez die zich met zijn single Badman Riddim onlangs nestelde in het illustere rijtje van vaderlandse producers met een Britse top 10 hit op zak; Real El Canario, met zijn huidige single International Style hard bezig de mondiale dansvloeren in te pakken met zijn onnavolgbaar snelle sets; Steve Sweet a.k.a. The Darkraver, steeds vaker te vinden in line-ups van de grotere house evenementen, zal tijdens BLENDED met maatjes The Outsiders een met humor doorspekte back-to-back set neerzetten; het Britse duo Sharp Boys, in de jaren negentig niet weg te denken uit de charts met hun bejubelde Sharp Tools serie en momenteel dit succes voortzetten met gloednieuwe Sharp Tools releases. Allen door de wol geverfde artiesten met een meer dan imposante staat van muziekdienst.

Naast al dit doorgewinterde artiestengeweld staan tijdens BLENDED talenten geprogrammeerd zoals o.a. La Fuente, die zich in rap tempo in de kijker produceerde met zijn release op Laidback Luke’s label MixMash, Melvin Reese waarvan zijn kersverse single All Day All Night eind oktober uitkomt via NEWS Records, Carlos Silva wie internationaal hoge ogen gooit met zijn single Mystery en Lucky Charmes, die samen met rapper Perry Mystique in Rain zal laten horen waarom hun single Get Outta That Corner het startsein gaf voor een lucratieve single en album deal in Engeland.

Als kers op de BLENDED taart zal de housediva der housediva’s, de Amerikaanse zangeres Robin S, speciaal voor BLENDED afreizen uit de USA. Niet alleen zal Robin S haar tijdloze klassieker Show Me Love live performen, ook haar huidige single Shake It, die na de ADE in talloze landen als officiële single zal verschijnen, passeert de revue aan het Rembrandtplein op donderdag 20 oktober.

“BLENDED staat voor een synergie tussen verschillende elementen. Niet alleen het teamwerk tussen de drie maatschappijen en hun artiesten wordt hierin uitgedrukt, ook het “blenden” van uiteenlopende muziekstijlen, de combinatie van DJ’s en live muziek en de verbroedering van gelauwerde artiesten en jonge frisse talenten op één podium belichaamt het concept. Het ADE biedt het platform bij uitstek om het concept, en daarmee ook de artiesten, niet alleen aan het uitgaanspubliek te presenteren maar tevens aan de aanwezige industrie.”, aldus Selekted Music.

Tickets voor BLENDED zijn te koop in de voorverkoop voor de spotprijs van 5,- euro via Paylogic. Aan de deur zijn tickets te verkrijgen voor 10,-. Heb je een ADE pas? Dan kom je er gratis in! Kijk voor meer info en de volledige line up op Facebook: http://www.facebook.com/profile.php?id=1364456027#!/event.php?eid=222985661091770.

BLENDED – ADE 2011 Showcase
Datum: Donderdag 20 oktober 2011
Locatie: Rain, Rembrandtplein 44, Amsterdam (tegenover Escape)
Tijden: 21:00 – 05:00 uur
Voorverkoop: 5,- euro, via Paylogic: http://www.amsterdam-dance-event.nl/program/selekted-music-global-dj-bookings-010-bookings-present-blended-and-90-watts-records-showcase
Deurprijs: 10,-
www.selektedmusic.com