Hoe kan het aanklooien met platen en mengpanelen je een superster maken? David Guetta weet er alles van. Op zijn zolderkamertje is hij begonnen met plaatjes draaien en nu is hij de beste dj van de wereld. De documentaire ‘Nothing But The Beat’ gaat over het leven van David Guetta. Van een underground house dj tot een ster van wereldformaat. David bestormt de wereldhitlijsten door het mixen van house, elektronische beats, hip-hop en R&B. Kelly Rowland, Snoop Dogg, David Morales, Will.I.Am, 2ManyDJ’s, Flo Rida, Laidback Luke, Afrojack, Fatboy Slim, Ludacris en Usher werkten samen met hem aan zijn succes. Zij vertellen hierover in de film. Nothing But The Beat is 3 maart om 00.45 uur te zien in 3 on Stage bij BNN op 3. Voor iedereen die niet kan wachten zendt 101.TV de docu 3 maart al om 22.00 uur uit.

Guetta vertelt: “De film gaat niet alleen om mij, het gaat over de cultuur en de positie van de dj anno nu. Werken aan ‘Nothing But The Beat’ heeft mij de kans gegeven om mijn eigen reis te delen. Ik hoop dat het mensen inspireert hun dromen te volgen. Ik heb de mijne geprobeerd waar te maken sinds ik een tiener was, en het voelt nog steeds alsof het slechts het begin is.”

In Nothing But The Beat vertelt David Guetta zijn verhaal. Over house en de weg naar succes. Hoe komt hij aan het talent om elke keer weer een wereldhit te scoren? Waar haalt hij het onvermoeibare doorzettingsvermogen vandaan? Naast hem vertellen zijn fans en een aantal legendarische artiesten waar hij mee samenwerkte wat ze van David en zijn muziek vinden.