Donderdag 26 juli zal om 09.00 uur ‘s ochtends de verkoop van de gelimiteerde ‘Die Hard’-kaarten van Dirty Dutch starten. Dit jaar vindt Dirty Dutch plaats op vrijdag 19 oktober tijdens het Amsterdam Dance Event in de Amsterdamse Ziggo Dome. De bezitters van een ‘Die Hard’-kaart hebben toegang tot een speciale ingang, de exclusieve ‘Die Hard’-area en ontvangen tevens een exclusief Dirty Dutch fan-pakket.

Waar vorig jaar de RAI in december nog werd aangedaan, verhuist het evenement nu naar de Ziggo Dome in oktober. Dirty Dutch wordt hiermee direct een van de grootste evenementen tijdens het Amsterdam Dance Event, waar jaarlijks duizenden Nederlandse en internationale bezoekers op af komen. Het ADE is de perfecte week om Dirty Dutch nog sterker neer te zetten; het is namelijk ook direct de kick-off van een internationale tour.

Door de nieuwe samenwerking met Bols, zal de hospitality voor de gasten op Dirty Dutch in de Ziggo Dome nieuwe hoogten bereiken. Samen zal er ondermeer een exclusieve Bols Dirty Dutch cocktail worden gelanceerd.

Sinds de start van Dirty Dutch in 2005 zijn de evenementen altijd uitverkocht. Er wordt daarom aangeraden niet te lang te wachten met het kopen van een toegangskaart. Informatie en aankondigingen over de line-up en speciale acties zullen gaandeweg bekend worden gemaakt.

Kaarten zijn €52,50 en zullen verkrijgbaar zijn via www.dirty-dutch.com en de Dirty Dutch Facebook page. Let op: er zijn nu al kaarten te verkrijgen via andere websites. Houd er rekening mee dat kaarten die niet via de officiële kanalen zijn gekocht duurder en/of vals kunnen zijn. Kijk voor meer informatie op www.weetwaarjekoopt.nl.

Evenement: Dirty Dutch
Datum: Vrijdag 19 oktober 2012
Locatie: Ziggo Dome, Amsterdam
Tickets: €52,50 op www.dirty-dutch.com en de Dirty Dutch Facebook page