Cocoon gaat dit jaar deep, down & dirty op het ADE. Niet alleen strijkt het Duitse label neer in misschien wel Amsterdams meest unieke locatie, de Convention Factory, ook het vuige dj- werk van cultheld Ricardo Villalobos zal eindelijk weer eens centraal staan. Ja, een vermaard dj en producer, die op eigen kracht een aura van ongrijpbaarheid heeft opgebouwd, maar tevens iemand die erom bekend staat in alle facetten tot het uiterste te gaan. Zaterdag 20 oktober dus, wanneer het samen met dj’s als Raresh en Guy Gerber een lange, onrustige nacht belooft te worden…

Verwacht een diep, smerig nachtje techno, tot het gaatje om 7 uur ‘s morgens. Wanneer Villalobos- adept Raresh ook nog eens van de partij is, net als Israelisch techno-grootheid Guy Gerber met zijn karakteristieke liveset, tja, dan weet je wel hoe laat het is. Aan Evotions-opperhoofd Frenk Wiersma de eer om de Convention Factory als eerste in te wijden, het ADE-debuut van dit unieke pand lijkt zodoende bij voorbaat al een centrale rol op het festival te gaan spelen. De visuals van Cocoon residents ”Reach visuals” maken de avond compleet.

Area 1:
Ricardo Villalobos
Raresh
Guy Gerber (LIVE)
Frenk Wiersma
VJ: Reach Visuals

Amsterdamse We Are E host zaal 2
We Are E levert verder een paar toonaangevende Hollandse helden: het bloemenkind van de hoofdstedelijke clubscene Arjuna Schiks is erbij, evenals de technokoning uit het oosten van het land, ‘mister Wolfskuil’ Darko Esser. De grote man van Electronation, tegenwoordig dik scorend met zijn NGHTDVSN-feesten, Terry Toner zal er ook zijn, terwijl Rauwkost zijn typische live sounds zal presenteren. Wonderboy Bas Amro maakt de lineup compleet! Ja, het vaderlandse nachtleven levert hier een uitgebreide afvaardiging -nuff said, Cocoon it is!

Area 2:
Edu Imbernon
Darko Esser
Arjuna Schiks
Oliver Weiter
Terry Toner
Rauwkost (LIVE)
Bas Amro

Meer info en tickets via www.evotions.nl.