Met een mega succes van Dirty Dutch op Mysteryland net achter de rug lijkt de Dirty Dutch gekte opnieuw te zijn begonnen. De volledig vernieuwde line up met Betatraxx, Dillon Francis, Zedd, Cassius, the usual suspects GLOWINTHEDARK, Mitchell Niemeyer, Gregori Klosman en geleid door mr. Dirty Dutch Chuckie zorgde ervoor dat de natste editie van Mysteryland toch legendarisch werd. Een blokkade van mensen maakte het op bepaalde momenten zelfs onmogelijk om bij de Dirty Dutch stage te komen.

Met de lancering van de nieuwe campagne moet duidelijk zijn dat Dirty Dutch internationaal tot de top van de wereld behoort. Dirty Dutch “Exodus”, vernoemd naar het 2de boek van de bijbel, zal een show worden die je niet snel zal vergeten. Met de verhuizing van de Rai naar de Ziggo Dome hebben wij een extra reden om 2 keer zoveel uit te pakken. Daarnaast zal er samen met de nieuwe partner Bols extra aandacht aan de hospitality worden gegeven.

Let op door de grote vraag uit het buitenland van kaarten tijdens het Amsterdam Dance Event zijn de kaarten voor Nederland iets beperkt. Bespaar je zelf een teleurstelling en koop je kaartje op tijd via de officiële Dirty Dutch verkoop kanalen. Check de website voor alle details.

Dirty Dutch Exodus
Datum: Vrijdag 19 oktober, 2012
Locatie: Ziggo Dome, Amsterdam
Kaarten: € 52,50 ex fee, via www.dirty-dutch.com
Info: 18+, ID required