Weldra klinkt het startsein voor een nieuwe generatie Techno en House feesten; PONG! Op 24 november neemt ISP je mee op ontdekkingsreis door het muzikale speelveld van Playground – PONG! Verdeeld over 9 levels openbaart het intrigerende spanningveld tussen de Techno en House zich voor je met headliners als Octave One, Joey Beltram, Mr. G, Mike Dehnert, Roman Lindau en vele, vele anderen. Elke afslag is een verrassing, elk level een spel en avontuur op zich.

Eerder dit jaar maakte ISP haar reputatie waar met de veelbesproken eerste editie van Playground. Een feest zoals we van de oervader van de Amsterdamse rave-scene kennen, intiem en spannend met creatieve ideeën op gebied van licht en decor en een loepzuiver geluid. Met een veelzijdige combinatie van muziekstijlen en thema’s – verdeeld over een majesteus doolhof van gangetjes en game levels – wordt deze nieuwe standaard nu ook met PONG! doorgezet. De met toeters en bellen omlijste programmering van ruim 40 artiesten zorgt voor een vibe die je nog maar zelden op een feest beleeft. PONG! is geen monotome eenheidsworst die als een logge stoomtrein doordendert, maar een nacht ongeremd stuiteren en spelen op de dikste Techno, de lekkerste House en de talloze subgenres die daar in de loop der jaren tussen ontstaan zijn.

De programmering van PONG! wordt gekleurd door een bonte stoet van internationale headliners, de top van de Nederlandse Techno en House scene en veelbelovende producers, van wie de producties al door de grootste DJ’s ter wereld zijn opgepikt. Wereldartiesten als Octave One, Joey Beltram, Mr. G – bekend als de helft van het duo achter de Techno sensatie The Advent – Steve Rachmad en Boris Werner zwepen de stemming in de eerste drie levels op tot één uitbundig feest. Ook de voorhoede van de nieuwe Techno generatie is sterk vertegenwoordigd met namen als Mike Dehnert en Roman Lindau van het Techno label Fachwerk. Net als de Zweedse veteraan Agaric – een alter ego van de bekende Patrick Skoog – en de Engelse floorfiller Shifted een mooi excuus om het confettikanon in stelling te brengen.

De naam Playground zegt het al en ook tijdens PONG! is er weer veel ruimte om te spelen. Als er ergens gespeeld wordt dat het een lieve lust is, dan is het wel in level 4, waar alleen maar live-acts optreden. Van topproducer Anonym uit Detroit tot de hardware live-act Ion Ludwig en Jin Choi van het Duitse Private Gold – die tijdens PONG! zijn debuut in Nederland maakt – stuk voor stuk spelen zij de sterren van de hemel. Level 5 en 6 staan in het teken van Dub Techno en Jackin’ House, elk met zijn eigen spelregels. Is het in level 5 vooral diep, donker en dubby wat de klok slaat, in level 6 is het springen, stampen en zweten geblazen. Met nog twee Silent Disco levels is het feest compleet, dus neem mee die opblaasbare speeltjes en trek je mafste rave outfit aan, want PONG! wordt een nacht van alle gekheid op een stokje, vol fun en kriebels in je onderbuik.

Hieronder de volledige line-up van Playground – PONG! op een rij:

LEVEL 1 // THE BASH! – TECHNO, HOUSE & DUB TECHNO
Joey Beltram (Drumcode, US)
Mike Dehnert (Fachwerk, DE)
Boris Werner (Get Physical/Soweso, NL)
Mystery guest (t.b.a.)

LEVEL 2 // THE BUNGLE – TECHHOUSE, HOUSE & DETROIT TECHNO
LIVE: Octave One (430 West Records/Detroit, US)
Agaric (We Are/Ovum, SE)
Thomas Martojo en Casper Tielrooij (Dekmantel, NL)

LEVEL 3 // THE BOUNCE – HOSTED BY VLOW / HOUSE, GROOVE & TECHNO
LIVE: Mr. G (Rekids, UK)
Shifted (Avian/Mote Evolver, UK)
Steve Rachmad (Truesoul/Delsin, NL)
Microove (VLOW/Playground, NL)

LEVEL 4 // THE ZIGZAG – ALL LIVE ACTS / DEEPHOUSE, TECHNO & HOUSE
LIVE: Anonym (Archipel/Sushitech, US)
LIVE: Jin Choi (Private Gold, DE)
LIVE: Ion Ludwig (Ugold/Quagmire LTD, NL)
LIVE: Tom Ruijg (Bangbang!/Hotwaves, NL)
LIVE: Camiel Daamen (Viva Music/Eklektisch, NL)
LIVE: winnaar DJ Broadcast contest (t.b.a.)

LEVEL 5 // THE FRIZZLE – DUB TECHNO, TECHNO & DEEPHOUSE
Roman Lindau (Fachwerk/Ostgut Ton, DE)
Wouter de Moor (Remote Area, NL)
Ferro (Midnight Freaks, NL)
Reiss (Dialegestai, NL)
Johanna Mercker (Welcome To The Future, NL)

LEVEL 6 // THE WHISTLE – JACKIN’ HOUSE, DEEPHOUSE & TECHHOUSE
Pete Bandit & Jason Shae (The Factory, NL)
De Sluwe Vos (Assembly Records/Dorcas, NL)
Michiel Tettero (Piek Up, NL)
Randy Delmore (Moral Fiber, NL)
Samuel Deep (Slapfunk Records/Off Recordings, NL)
Hoge Toon (Technootjes/Linke Soep, NL)
Milan Meyberg (Studio 80/Black Box, NL)

LEVEL 7 & 8 // THE ZIPPED – SILENT HOUSE / CLASSICS, TECHNO & HOUSE
De hele nacht gratis Video & Interactive Gaming!
Tim Hoeben (Misc Agency, NL)
KERK! (Fresh Kids, NL)
Du Chatinier (Fresh Kids, NL)
Bram Fidder (Studio 80/WKND, NL)
Mulla (Kreativ, NL)
Mailman (Kreativ, NL)
Tijn Benedek (Kreativ, NL)

LEVEL 9 // THE PIZAZZ – SILENT DISCO / DISCO, FUNK, 80S & 90S
Ipod Host: MC Doefdroeloe (Techno Matinée/VLOW, NL)
Spotify DJ team feat. Abou & Ant (NL)

LOCATIE: Silverstone, Weerenweg 21-23, Zwanenburg (nabij Amsterdam Sloterdijk)
OPENINGSTIJD: 00:00 – 07:00
VOORVERKOOP TICKETS: 39,95 Euro (+ max. 3,00 Euro commissie)

TICKET VOORVERKOOP:
Landelijk bij alle Free Record Shops.
Koop je tickets online via www.welcometoplayground.eu

WEBSITE & SOCIAL MEDIA:
www.welcometoplayground.eu