De stemmen zijn geteld, het wachten is op de officiële uitslag van de DJ Mag Top 100, dit jaar voor de tweede maal in haar bestaan gepresenteerd in Amsterdam. Vorig jaar maakte de bekendmaking van de nummer 1 dj al een indrukwekkend debuut op het Amsterdam Dance Event, waar ALDA Events een uitzinnige avond organiseerde in de Passenger Terminal -de spanning is nu alleen maar groter wanneer op vrijdag 19 oktober de Convention Factory het toneel wordt van een enerverende strijd op hoog niveau.

Want wie gaat het worden? Keert Armin van Buuren terug op de troon, na vorig jaar door David Guetta te zijn verslagen? Of wordt het toch weer de populaire Fransman, die ook afgelopen jaar alomtegenwoordig was in de internationale dancescene? Of tja, het zou ook zomaar een van de new kids on the block kunnen zijn, Skrillex, Avicii of Afrojack?

Het wordt allemaal bekendgemaakt op vrijdag 19 oktober, wanneer het DJ Mag Top 100 spektakel neerstrijkt in de Convention Factory in Amsterdam, waar ondermeer dj’s Sander van Doorn, Hardwell, Arty, R3hab en een speciale gast de zaal zullen opwarmen voor het hoofdgerecht deze avond.

Nadat de nummer 1 dj van dit jaar is uitgeroepen zal deze een exclusieve set draaien voor het Amsterdamse publiek, waarna hij meteen naar Londen wordt gevlogen voor een optreden in club Ministry of Sound.

DJ Mag Top 100
Altijd onderwerp van felle discussie, de top 100 van beste dj’s. Het Britse muziekblad DJ Mag presenteert de populariteitspoll al sinds eind jaren 90, inmiddels is een notering hierop een prestigeproject voor ongeveer elke dj met internationale ambities.

Niet voor niets, het wereldwijde partypubliek brengt tegenwoordig massaal haar stem uit. Ook dit jaar ontving DJ Mag ruim een half miljoen stemmen uit meer dan 167 landen. De poll sloot uiteindelijk op 30 augustus en moest één dag verlengen omdat vele last minute-stemmers de Facebook-app hadden platgelegd.

ADE & ALDA
Net als vorig jaar vindt de officiële bekendmaking van de lijst plaats op het Amsterdam Dance Event (ADE). Een grote stap voor DJ Mag, dat voorheen de ceremonie altijd plaats liet vinden in thuisstad Londen. Het belang van het ADE, de grootste dance conferentie en verzameling clubshows ter wereld, heeft er echter toe geleid het evenement naar Nederland te verhuizen.

Hier neemt ALDA Events de productie van het feest voor haar rekening. Bekend van evenementen als Armin Only, A State Of Trance World Tour, Electronic Family Festival, Armada Night en A Day at the Park geldt dit Amsterdamse bedrijf als de grootste partyorganisatie van Nederland.

Kortom, de DJ Mag Top 100 is in goede handen, de wereld zal toekijken bij de ontknoping van een van de belangrijkste momenten in het jaar voor de internationale dance industrie.

ALDA Events presents DJ MAG Top 100 Awards Party
Vrijdag 19 oktober | Convention Factory Amsterdam
DJ’s: o.a. Sander van Doorn, Hardwell, Arty, R3hab, special guest
www.aldaevents.com