ALDA Events is genomineerd voor een de Internationale Dance Music Awards (IDMA) in de categorie Beste Event Promoter wereldwijd. IDMA is een belangrijke award show voor de dance en elektronische muziekindustrie. Eind maart tijdens de Winter Music Conference in Miami wordt bekend of ALDA Events de award heeft gewonnen.

ALDA Events heeft de afgelopen jaren flink aan de weg getimmerd. Met wereldwijde, succesvolle producties als A State of Trance , het grootste trance event ter wereld waarvan de volgende wereldtour in februari 2013 van start gaat, en met de Armin Only Mirage Tour heeft dit Amsterdamse evenementenbureau zich internationaal op de kaart gezet. Dat is niet onopgemerkt gebleven door de IDMA. Voor de derde keer op rij is ALDA Events genomineerd voor Beste Event Promoter wereldwijd.

Met een team van 12 vaste medewerkers en een aantal freelancers werkt ALDA Events keihard om succesvolle evenementen neer te zetten. Directeur/ eigenaar Allan Harderberg is zeer trots met deze derde nominatie op rij: “wij produceren vanuit de artiest, dat doen we vanuit Armin van Buuren, maar ook bij andere namen als Hardwell, Sunnery James & Ryan Marciano. Daarnaast (mede)organiseren wij A Day at the Park, Electronic Family en zijn we te vinden in Ibiza tijdens de zomer. Deze nominatie is dan ook een kroon op ons werk.

Op zaterdag 6 april vindt het grootste trance event van de wereld plaats in de Brabanthallen, Den Bosch . A State of Trance 600- The Expedition. Meer info hier!

Meer informatie over ALDA Events: www.aldavents.nl en stemmen voor de IDMA Awards kan tot 1 maart via wintermusicconference.com.