De Groningse drum ’n bass act Noisia organiseert tijdens Amsterdam Dance Event (ADE) een nieuwe editie van Noisia Invites in de Melkweg. Na uitverkochte clubnachten in maart dit jaar en tijdens 5 Days Off 2012 is voor zaterdag 19 oktober opnieuw een line-up van wereldformaat uitgenodigd. Grote headliner is deze keer het live-optreden van I Am Legion, een samenwerking tussen Noisia en de Londense grime-act Foreign Beggars. Verder staat er een mix van drum ’n bass, dubstep en bass acts op het programma met onder andere Kill The Noise, Neosignal, Alix Perez, The Upbeats, Black Sun Empire, Carvar & Clock, Annix en Samiyam. De visuals worden wederom verzorgd door het Groningse collectief WERC. De voorverkoop start dinsdag 30 juli om 16 uur.

I Am Legion is hét grote, nieuwe project van Noisia. Omdat eerdere samenwerkingen tussen de producers van Noisia en de MC’s van Foreign Beggars zo goed bevielen, besloten de acts de handen ineen te slaan om gezamenlijk een album te gaan maken. De eerste single van dit album getiteld “Make Those Move” kwam eerder deze maand uit en het album verschijnt dit najaar. Een aantal jaar geleden maakten de twee acts al gezamenlijk de track “Contact”, waarvan de clip op Youtube maar liefst 8,5 miljoen keer bekeken werd.

Tweede grote headliner van de avond is Kill The Noise, een artiest die bekend staat om zijn technisch hoogwaardige dubstep-producties. De Amerikaanse act brengt dit najaar een nieuwe EP uit op het OWSLA label van Skrillex en is in Amerika immens populair. Kill The Noise staat dit jaar dan ook op alle grote Amerikaanse dance-festivals en stond eerder al een keer bij Noisia Invites in de Oosterpoort in Groningen.

Verder staat er voor de nacht een flinke rij internationale artiesten op het programma: Neosignal (DE), The Upbeats (NZ) (beide acts brachten recent nog een album uit op Noisia’s labels), Alix Perez (UK), Black Sun Empire (NL), Carvar & Clock (US), Annix (UK), Samiyam (US), Fre4knc (NL) en Mik (NL).

www.melkweg.nl
www.facebook.com/NoisiaInviting
www.werccollective.com

NOISIA INVITES @ ADE
Zaterdag 19 oktober 2013

Line-up:

I Am Legion (Noisia x Foreign Beggars)
Kill The Noise
Neosignal
Alix Perez
The Upbeats
Black Sun Empire
Carvar & Clock
Annix
Samiyam
Fre4knc
Mik

Tijden: 22:00 – 5:00 uur

Tickets:
Voorverkoop 21 euro (lidmaatschap niet verplicht) / 19 euro (leden)
Deur 23 euro (lidmaatschap niet verplicht) / 21 euro (leden)