Als Amsterdam volgende week wordt overgenomen door Amsterdam Dance Event, wil Op De Valrave niet achterblijven. In de onlangs verplaatste Undercurrent lukt het Op De Valrave om op het laatste moment een mooie selectie dj’s te laten verschijnen. Op vrijdag 18 oktober staan oa. achter de draaitafels: Mauro Picotto (IT), Felix Da Housecat (VS), Solee (live) (DE) en Boss Axis (DE), aangevuld met smaakvol lokaal product Ruttenbergs (NL) en Tah Ko (NL). Op De Valrave presenteert deze line up op het nippertje, maar zeker niet met de minsten.

De Italiaanse Mauro Picotto draait ondertussen ruim 30 jaar mee. In die tijd heeft hij meer dan 600 producties en talloze remixes uitgebracht, waarvan er meer dan zes miljoen exemplaren wereldwijd verkocht zijn. Hij speelt in de beste clubs met de beroemdste dj’s. Ook heeft hij gedraaid op belangrijke events, van Love Parade tot Creamfields, van MTV Festival, Olympische Winterspelen in Turijn tot Ultra Music Festival, van Time Warp tot Awakenings. Dit jaar staat hij op Amsterdam Dance Event op uitnodiging van Op De Valrave.

Doorgebroken bij het grote publiek in 2001 met de instant klassieker Kittenz and Thee Glitz, Felix Da Housecat is geen nobody in de dance wereld. Met Miss Kitten en Tommie Sunshine aan zijn zijde produceerde hij deze favoriet, recente releases zoals Son of Analogue en de mix CD All Gone Ibiza met Pete Tong houden hem vandaag de dag relevant. P Diddy weet hem nog altijd te vinden als hij begenadigd producer nodig heeft. Tijdens Op De Valrave neemt hij zijn platenkoffer mee en is het genieten geblazen bij deze grootmeester uit de Verenigde Staten.

Live act Solee was lang een niet onverdienstelijke dj, maar hij heeft plaatjes leggen en beatmixen aan de wilgen gehangen. Verwacht alleen energieke live sets van deze Duitser. Eveneens uit Duitsland komt dj duo Boss Axis. De muzikale heren omschrijven hun set als ‘perfect vuurwerk van euforische momenten’, niet te missen dus. Ruttenbergs is Amsterdams heetste producer van het moment. Zijn releases zijn doorgedrongen tot labels als Traum Shallplatten en Parquet Recordings. Aan jonge hond Tah Ko de eer om deze ruchtbare avond af te trappen.

Valrave Festival
Op De Valrave staat op zaterdag 29 november in Westerunie, als het een groot indoorfestival organiseert met oa. Stephan Bodzin (DE), Marc Romboy (DE), Dosem (ES), Gabriel Ananda (DE). Voorverkoop hiervoor is al begonnen.

ADE Op De Valrave
Vrijdag 18 oktober 2013 | 22.00 – 7.00uur
Undercurrent | Papaverweg 54, Amsterdam
Line up: Mauro Picotto (IT) | Felix Da Housecat (USA) | Solee live (DE) | Boss Axis (DE) | Ruttenbergs (NL) | Tah Ko (NL)
Voorverkoop €15
www.valrave.com/ade | www.facebook.com/opdevalrave