Op zaterdag 19 oktober organiseert firestarters op ADE Next twee panelgesprekken met onder meer Chris Liebing, Joris Voorn, Ableton en Pulselocker. Tijdens de panelgesprekken zal de toekomst van het DJ’en onder de loep worden gelegd. De gesprekken vinden plaats in het Felix Meritis en zijn toegankelijk voor alle ADE Next bezoekers. firestarters nodigt jou uit en verloot 2 x 2 tickets voor Future Next onder de snelste deelnemers!

Tech is sinds dag één de stuwende kracht achter de DJ-cultuur. Future Mix op ADE Next exploreert hoe technologie DJ’s constant pusht henzelf opnieuw uit te vinden en hoe hun creatieve vrijheid toeneemt met elk stukje nieuwe gear of software op de markt. Hoe ziet de DJ van de toekomst eruit? Welke ontwikkelingen kunnen we verwachten in de komende jaren? En zijn er ook keerzijden? Vervreemd technologie ons van de muziek? Belangrijke vragen die de hedendaagse DJ-cultuur continu bezighouden. Tijdens Future Mix gaan we in gesprek met Chris Liebing, Joris Voorn, Ableton en Pulselocker en zullen deze ontwikkelingen onder de loep worden gelegd.

Win tickets voor Future Mix
Wil jij de panelgesprekken van Future Mix bijwonen? Meld je voor 15 oktober aan via [email protected] (o.v.v. naam en e-mailadres) en maak kans op 2 tickets!

ADE Next
Vodafone firestarters: Future Mix Part 1
Zaterdag 19 oktober
13:00 – 13:45
Felix Meritis

Vodafone firestarters: Future Mix Part 2
Zaterdag 19 oktober
14:00 – 14:45
Felix Meritis

Future Mix vindt plaats in Felix Meritis aan de Keizersgracht 324 te Amsterdam en is toegankelijk voor alle ADE bezoekers. Tickets zijn verkrijgbaar via de ADE website.