Van 15 tot en met 19 oktober zendt RBMA Radio vijf dagen lang non-stop uit vanaf het Amsterdam Dance Event. Het online radiostation van de Red Bull Music Academy biedt 100 uur aan shows vol exclusieve live-sets en interviews. Internationaal gerenommeerde dj’s en producers zijn te gast in de studio in de Spuistraat, die voor iedereen vrij toegankelijk is. RBMA Radio ADE is te beluisteren via rbmaradio.com/ade of via de gratis RBMA Radio app.

Red Bull Music Academy belicht wereldwijd de artiesten die lokaal en internationaal de sound van nu bepalen. Naast een groot, jaarlijks event in een wereldstad -dat jonge, getalenteerde muzikanten koppelt aan toonaangevende artiesten- gebeurt dat met club nights, concerten, workshops, eigen festivalpodia én radio-uitzendingen.

ADE en RBMA werken al jarenlang samen. Zo verzorgde RBMA Radio ook in 2010 radio-uitzendingen vanaf ADE met artiesten als Carl Craig, Juan Atkins, Africa Hitech, James Holden, Dorian Concept, Jackmaster en vele anderen. Het uitzendschema bleef een dagelijkse verrassing en dat is dit jaar niet anders; in de verrassing schuilt de charme voor de luisteraars wereldwijd.

Muziekliefhebbers kunnen de shows live meemaken. De RBMA Radio studio in de Concrete Store (Spuistraat 250) is dagelijks geopend van 15:00 tot 22:00 uur en vrij toegankelijk. Check alle info en programma-updates via www.rbmaradio.com/ade.

RBMA Radio/ADE
15 t/m 19 oktober 2013
Dagelijks van 15.00 tot 22.00 uur
Concrete Store, Spuistraat 250, Amsterdam
Toegang gratis