Wellicht is het sommige van jullie ontgaan door al het ADE geweld, maar tijdens het afgelopen Amsterdam Dance Event opende een nieuwe club, de BEAT Club, gelegen in de Korte Leidsedwarsstraat zijn deuren. En hoe! Vele internationale grootmeesters als Solomun, Steve Lawler, David August, Paul Ritch, Nick Curly, Robert Dietz, H.O.S.H stonden in een volgepakte BEAT Club tijdens ADE achter de decks.

Geluidssysteem
BEAT Club vormt de Amsterdamse thuisbasis voor de populaire streaming site BE-AT.TV. Naast het feit dat je wereldwijd live vanuit je huiskamer kunt meekijken heeft de BEAT Club nog een primeur. Deze intieme club met twee verdiepingen beschikt als eerste club in Europa over het bekroonde Avalon geluidssysteem. Zowel bezoekers als artiesten zijn laaiend enthousiast over dit sublieme geluid, wat voor een compleet nieuwe (geluids) ervaring zorgt.

Programmering
Uiteraard gaat de BEAT Club op volle kracht door na het succesvolle ADE. De donderdagen staan in het teken van het beste op het gebied van house & techhouse met “THURSDAY ADDICTS”. Iedere donderdag zullen de Amsterdamse dj’s Lauhaus & Kabale und Liebe achter de decks plaats nemen en verschillende muzikale vrienden uitnodigen.

Iedere vrijdag staat, in samenwerking met Deephouse Amsterdam, in het teken van SUB/FIX. Met SUB/FIX willen Deephouse Amsterdam en de BE AT Club laten zien dat ook zonder de grootste dj-namen je net zo een dikke avond kunt hebben met buitenlands talent die misschien nog wel net iets meer hun best doen om er een dik feest van te maken. Daarnaast zijn de artiesten die opwarmen met zorg geselecteerd zodat iedere avond in muzikale harmonie is.

De zaterdagen worden ingevuld door de BEAT Club presents. Iedere zaterdag zullen er zowel gevestigde, als opkomende (inter)nationale acts op het gebied van techno, techhouse & deephouse langskomen. Voor de maand november zullen o.a. Burnski, Daniel Stefanik, Detroit Swindle, Eric Volta, Julian Perez, Marco Faraone & Mark Fancuilli afreizen naar de BEAT Club.

TICKETS
Voor informatie en tickets ga je naar www.be-atclub.com en check vooral ook facebook.com/beatclubamsterdam.

BEAT Club is op zoek naar enthousiaste promotors om ons team te versterken, lijkt je dit leuk, mail dan naar promotor@be-atclub.com voor meer informatie.

BEAT Club
Korte Leidsedwarstraat 16 Amsterdam
www.be-atclub.com