Voor de allereerste keer opent de Philharmonie Haarlem haar deuren voor een spetterend NYE feest. Dit fraaie gebouw uit de 19e eeuw is centraal gelegen in de historische binnenstad van Haarlem. Internationaal dancelabel Hed Kandi krijgt de première om deze klassieke concertzalen voor een nacht om te toveren tot glamorous club.

Hed Kandi is een wereldwijd fenomeen met meer dan 80 albums, meerdere top 10 hits en exclusieve feesten op alle continenten. Ibiza, Parijs, Londen, Shanghai, New York en Barcelona, zijn slechts een greep uit de bruisende wereldsteden waar Hed Kandi met haar bekroonde feesten muzikale voetsporen heeft achtergelaten.

Hed Kandi is vol verwachting voor deze grootse viering van het jaar 2014. Een bijzondere NYE met vuurwerk, champagne showers en uiteraard een jaw-dropping countdown. Hed Kandi zal met haar live entertainment zorgen voor een meer dan memorabele nacht; “The Hed Kandi DJs will never let you stop dancing, the decor will make the headlines, the dancers will surprise and tease and make you go into 2014 with your hands in the air!”.

De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan op www.hedkandi.nl.

VIP
Voor meer informatie over VIP mogelijkheden kun je een mail sturen naar info@hedkandi.nl. Travel first class to destination chic!

Hed Kandi – New Year´s Eve 2013
Philharmonie | Haarlem
31.12.2013 | 22.00 – 05.30
International Hed Kandi residents (Ibiza, London)
Live Musicians extravaganza
Stunning openingshow at midnight
Fireworks & Glitter cannons
Out of this world entertainment
Sparkling Hed Kandi décor
Tickets: 35,00,- (early bird, ex fee)
Presale: www.hedkandi.nl, Primera Shops