Zaterdag 25 januari vieren wij de winter tijdens 18hrs Festival presents WinterFest! Na het succes van 18hrs Festival kon een winterse editie niet uitblijven. Vanaf 18:00 tot 06:00 zondag ochtend worden 12 uur lang de twee grote indoorzalen van de Balkenhaven onderhanden genomen door het Spaanse Elrow en het Amsterdamse Click.

Elrow
De main indoor area wordt gehost door Elrow, net als tijdens de afgelopen zomer-editie. Dé clubavond van Barcelona (en inmiddels ook Madrid en Ibiza) streek tijdens 18hrs Festival neer in de grote binnenzaal en zorgde met een waanzinnig decor en een uitbundige show voor een ongekend feest. Steltlopers, clowns, danseressen, acteurs, honderden opblaasdieren, CO2 en heel veel confetti waren samen met de dj’s de ingrediënten voor een uniek feest vol gekkigheid.

Click
De tweede indoor area word gehost door het Amsterdamse Click. Vanaf het eerste 18hrs Festival in 2011 was Click er bij en mag dus niet ontbreken bij het WinterFest. Click is bekend van de vele Click-edities in o.a. Westerunie, Woodstock en het eigen Click festival.

Outdoor Winterparade
Naast de twee indoor area’s zal er een outdoor area zijn (geopend tot 23:00) vol met winterse gezelligheid en vermaak. Uiteraard kun je je hier te goed doen aan glühwein, schnaps, grillworsten XXL, kaasfondue en andere winterse versnaperingen. Bij een winterfestival mag de Hollandse après-ski-tent uiteraard niet ontbreken. Even geen deep, techhouse of techno maar de o zo foute après-ski meezingers. Feest verzekerd!

(super) Earlybird tickets
Vier samen met ons de winter en koop één van de 200 super early bird tickets voor slechts € 17,50 (ex presale fee) vanaf zaterdag 9 november 12:00 op www.18hrsfestival.nl. De ‘normale’ early bird tickets kosten € 22,50 (ex presale fee) en de reguliere tickets € 29,50 (ex presale fee).

Check www.18hrsfestival.nl voor alle WinterFest info en houd facebook.com/18hrsfestival in de gaten voor de line-up!