Nederland krijgt er een unieke nachtclub bij. Gelegen in het studiocomplex te Aalsmeer wordt zaterdag 30 november Club Liberty geopend, een club van grootse, theatrale proporties. Niet zomaar een plek om een nachtje te dansen, maar een sfeervol ingerichte locatie die in alles het spectaculaire nachtleven van New York ademt. Kortom, een club waar alles draait om showbizz -elke bezoeker is een ster!

Niet eerder vertoond in de lage landen, Club Liberty is een klasse apart. Gebouwd in het studiocomplex van Aalsmeer, waar jarenlang talloze tv-programma’s zijn opgenomen, staat er nu een imposante, naar New Yorks voorbeeld uitgevoerde club. Waar ooit de grootste namen uit onze showbizz straalden kan nu in stijl worden gedanst.

Dat roemruchte verleden voel je al bij de futuristische entree van Club Liberty. Na binnenkomst is het vooral de fel verlichte showtrap leidend naar het centraal gelegen podium die je het gevoel geeft een meer dan unieke nachtclub te betreden. Speciale decoratie zorgt voor extra sfeer; een levensgrote Amerikaanse locomotief, de spectaculair verlichte skyline van Manhattan, een kopie van de Brooklyn Bridge en een metershoge Statue of Liberty.

In totaal is er ruimte voor 1400 man in Club Liberty, al kan de club ook worden omgetoverd tot theater voor een intieme 325 personen. De locatie is verder voorzien van vier bars en kan eveneens worden ingezet voor diners en recepties.

Club Liberty opent zaterdag 30 november feestelijk haar deuren. Dit gebeurt met een hoop entertainment, maar natuurlijk ook de beste dj’s van Nederlandse bodem. Op de line-up staan bekendheden Shermanology, Yellow Claw, Kid Vicious, Apster en Kenneth G om de club op knallende wijze te openen.

Jawel, Nederland krijgt er eindelijk weer een geruchtmakende club bij -duik in de showbizz en verlies jezelf in Club Liberty!

Club Liberty – opening
Zaterdag 30 november // 23.00-05.00u
Studiocomplex Aalsmeer // Van Cleeffkade 15
Line-up: Shermanology, Yellow Claw, Kid Vicious, Apster en Kenneth G
Tickets: 12,50
VVK via http://bit.ly/18iWOQM of alle Primera winkels

Agenda:
Zaterdag 7 december // 23.00-05.00u
Line-up: Justin Prime, Baggi Begovic, Bobby Burns, Kid Vicious
Tickets: 10,-

Zaterdag 14 december // 23.00-05.00u
Line-up: Don Diablo, Billy the Kit, Kid Vicious
Tickets: 10,-

Zaterdag 21 december // 23.00-05.00u
Line-up: Benny Rodrigues, Firebeatz, Kid Vicious
Tickets: 10,-

Meer info: www.clubliberty.nl