De Haarlemse deephouse avond, Diepzee, heeft voor zaterdag 14 december een dj legende uit NYC weten te strikken! Niemand minder dan Dennis Ferrer komt met zijn Objektivity label uit New York voor een extra dikke en lange Diepzee editie naar het Patronaat in Haarlem.

Dennis Ferrer
Bijzonder trots zijn wij dat de man achter tracks als “Hey Hey”, Son of Raw, Mind Ur Step, Underground en klassiekers als “Sandcastles” & “Touch the Sky” naar Haarlem komt voor een überdikke set vol deep- en techhouse, zoals alleen deze held dat kan.

Naast “The big men himself” zal ook de Duitser Andre Hommen van de Objektivity stal naar Haarlem afreizen. Sinds hij door Ferrer is opgepakt reist hij de gehele wereld over, van Ibiza tot Londen, en van New York tot de Amsterdamse Studio 80 en Trouw.

Uiteraard worden de helden van eigen bodem niet vergeten. Eelke Kleijn is in de underground scene al langer bekend maar zijn grote internationale doorbraak is toch wel gekomen door zijn monstertrack “Ein tag am strand”, welke nog steeds in de iTunes Top100 staat.

Uit Haarlem komen Roy Dee & Alex Cruz het dj gilde complementeren. Als founders van Diepzee weten zij iedere keer Storing Haarlem op zijn kop te zetten en Alex Cruz weet internationaal op dit moment hoge ogen te scoren met zijn deephouse track: “Ein Glücklicher Tag”.

Tot 6 uur
Waar normaal het Patronaat om 4 uur dicht moet, mogen we dit keer met Diepzee door tot maar liefst 6 uur!

(Earlybird) Tickets
Voor de vroege vogels zijn er 100 earlybird kaarten beschikbaar voor slechts € 10 Euro (ex presale fee). Normale tickets kosten € 17,50 ex presale fee. Tickets zijn nu te koop op www.patronaat.nl & www.facebook.com/diepzee.

Diepzee invites Objektivity
Datum: 14 december 2013
Locatie: Patronaat (grote zaal)
Tijden: 24:00 – 06:00
Leeftijd: 18+
Voorverkoop: Patronaat, facebook.com/Diepzee of alle landelijke primera winkels.
Tickets: Early bird: €10,- normaal: €17,50- ex presale fee