Vier maanden voor de Loveland Weekender losbarst op bungalowpark Weerterbergen is de volledige line-up bekendgemaakt. Voor iedereen die alsnog bij de uitverkochte eerste editie aanwezig wil zijn, is volgende de ultieme kans. De vrijgekomen huisjes worden dan verloot onder de liefhebbers.

Uitverkocht in 24 uur
De Loveland Weekender vindt plaats op 4, 5 en 6 april 2014 op bungalowpark Weerterbergen vlakbij Weert. Toen het evenementen werd aangekondigd begin september duurde het 24 uur voordat alle huisjes waren volgeboekt.

Line-up
Met nog vier maanden tot het evenementen is de uigebreide line-up bekendgemaakt. De 36 artiesten passen in het programma dat Loveland al enige tijd neerzet. Een mix van langzame soulvolle house tot harde mechanische techno en alles daar tussenin.

Loting laatste bungalows
Sinds het park werd volgeboekt in september zijn er enkele huisjes vrijgekomen. Om iedereen een eerlijke kans te geven om erbij te zijn, worden deze laatste huisjes verloot. Iedereen die erbij wil zijn, kan zich inschrijven in week 46 op de Facebook pagina van Loveland Weekender.

Line-up (in alphabetic order):
André Galluzzi
André Lodemann
Aril Brikha LIVE
Arjuna Schiks LIVE
Barre Tijden
Ben Klock
Butch
Christian Smith
De Sluwe Vos
Dekmantel Soundsystem
Dimitri Kneppers
Dominik Eulberg
Doctor Dru
Egbert LIVE
Finnebassen
Gregor Tresher
Gui Boratto LIVE
Guy J
Homework
Joris Voorn
Kollektiv Turmstrasse LIVE
Loveland Legacy Players
Mathias Kaden
Melon
Michael Mayer
Michel de Hey
Miguel Campbell
Monkey Safari
Monte
Remy
Ryan Elliott
San Proper
Sébastien Léger
SHMLSS
Speedy J
Vince Watson LIVE