Donderdag 26 december komt clubnacht History Of House voor het eerst naar de Melkweg. Voor deze tweede kerstdag zijn maar liefst twee legendarische Nederlandse house-dj’s uitgenodigd, namelijk Marcello en 100% Isis. Eerder vond de clubnacht al vier keer plaats in het Utrechtse poppodium Tivoli, waar de History Of House nachten een enorm succes zijn. Tickets zijn nu verkrijgbaar.

History of House neemt je mee op tour door de rijke historie van de house-muziek. Terug naar de tijd van de “houseparty”, waar dj’s alle dance-genres aan elkaar draaiden en de nieuwe sterren werden. Bij History of House worden deze hoogtijdagen geëerd en herleefd met vergeten klassiekers en parels uit de underground. Denk aan legendarische clubs als Roxy en iT, aan platenlabels als Trax en Outland en aan klassiekers als Jaydee’s Plastic Dreams en Move your Body van Marshall Jefferson. Naast resident dj’s Jay Baron & Maze geven legendarische club-djs als Dimitri, Marcello, 100% Isis en Ronald Molendijk acte de présence tijdens de History Of House avonden. Live-muzikanten, kunstenaars en decoraties geven het feest verder kleur.

HISTORY OF HOUSE
Donderdag 26 december 2013

Line-up:

Marcello & 100% Isis
Jay Baron & dj Maze
Visuals by Vj Switchdoctor
Percussion by Leonardo
Tijd: 23:00 – 5:00
Tickets: http://www.ticketmaster.nl/event/120607?brand=nl_melkweg