Dikke pakken onder de kerstboom bij CLICK. Tijdens het jaarlijkse kerstspektakel CLICK – CLONK CLINGELING pakt de vriendelijkste techno-organisatie van Nederland namelijk als vanouds groots en meeslepend uit. Niets minder dan een showcase van MINUS, vergezeld door nachtkampioenen Gaiser, Matador, Julian Jeweil, Joop Junior en Joran van Pol. Gebroederlijk tezamen onder het Industriële dak van het intieme Transformatorhuis. Kerstdansjes doen tot na het ochtendgloren.

Minus was al eerder de aanstekelijke heer des huizes tijdens CLICK. Voor deze kersteditie komen ze met genoegen terug om het publiek te trakteren op de fine fleur van de elektronica. De brug naar Jon Gaiser is dan snel gemaakt. Gaiser staat goed in de olie voor het CLICK publiek, dit wordt zijn derde optreden. Het is lastig niet in superlatieven te vervallen bij het omschrijven van zijn live-sets. De beste man groeide op in de rauwe straten van Detroit en noemt op moment van schrijven Berlijn als woonplaats. Een patente basis voor elektronische muziek om zijn gretige publiek in mee te blijven voeren. En dat doet hij dan ook niet voor niets aan de hand van een agenda die hem rond en rond de wereld blijft voeren. Gaan doet ook de volgende kerstgast. Matador maakt zijn introductie op CLICK. Vanuit zijn verfrissende woonplaats Dublin worden op hoge snelheid sublieme hits naar buiten geslingerd. Is het niet op MINUS, dan wel op Cocoon, Rekluse, Trapez, Harthouse en zo voorts. Matador aka Gavin Lynch is zowel geschoold chefkok, als ingenieur en die disciplines komen tot uiting in zijn live-sets: diep, donker, gelaagd en dringend.

Vanuit het zwoele zuiden van Frankrijk, doch niet minder diep en dringend, komt Julian Jeweil. Nog een technojuweel om U tegen te zeggen. In 2007 maakte hij zichzelf zeker van een plaats aan het firmament met zijn Air Conditionne, waarna hij techno en tech-house hits bleef maken en remixen voor de andere groten der aarde. Jong, veelbelovend en internationaal geroemd door deze zelfde groten der aarde, Richie Hawtin en Dubfire aan kop, is Joop Junior. Een koorknaap uit eigen, Haagsche, contreien die de elektronische wereld op zijn kop set met, exclusief, live-sets. Waanzinnig gelaagde sets, het hart van de elektronische muziek rakend, zonder in clichés te vervallen. Puur en energiek. Belhamel van deze ‘rebels with a techno cause’ is Joran van Pol. Naast een residency in Hamburg voor Stille Wasser, zet Van Pol flink de bloemetjes buiten in ons hoofdstedelijke nachtleven, waaronder de club en radiostudio van Studio 80 en Paradiso.

Om in het thema van ‘alles wat je wilt voor Kerst is schitterend spektakel en dit jaar in het bijzonder’ te blijven, brengt CLICK deze kerst samen met MINUS het jaarlijkse CLICK – CLOCK CLINGELING. Op de edele 2e, alle remmen los, Kerstdag 26 december van elf in den nacht tot acht na het ochtendgloren glorieus dansen op maatgevende artiesten, ‘setting the night on fire’.

Dine & Dance
Naast het ijzersterke MINUS programma organiseert Click een diner-en-dans gelegenheid die de gemoederen nog tot lang erna bezig zal houden. ‘Het restaurant op lokatie’ wordt omgetoverd tot een Kerstparadijs waar voor de inwendige mens ook bijzonder goed zal worden gezorgd. Goed eten, lekker geluid, fijn gezelschap en het feit dat het 2e Kerstdag is doen de rest.

Click Clonk Clingeling is de leukste en enige manier om je Kerstkilo´s er vrolijk af te dansen en wel direct nadat je ze er hebt aangegeten met je vrienden aan tafel onder het dak van de bijzondere lokatie. Verwacht lekker eten, goed gezelschap, kerstgezellige acts en topmuziek (absoluut Skyradio vrij) Click wenst je alvast heerlijke Kerstdagen en heet je van harte welkom op donderdag 26 december. Trek je feestpak aan en doe je feestneus op.

Click Clonk Clingeling presents MINUS Christmas Special
Westerunie Amsterdam
Donderdag 26 december 2013
23:00 – 08:00 uur
19:00 – 08:00 (dine & dance)

Line-up:

GAISER LIVE
MATADOR LIVE 

JULIAN JEWEIL 

JORAN VAN POL 

JOOP JUNIOR LIVE

Eventpage:
https://www.facebook.com/events/555251627874312/

Tickets:

www.iloveclick.nl/tickets