Diverse top DJs en Club Panama Amsterdam slaan de handen ineen voor de slachtoffers van de ramp in de Filippijnen. Het land is zeer zwaar getroffen door tyfoon Haiyan en er is vooral behoefte aan schoon drinkwater, onderdak, voedsel en medische zorg. Op woensdag 20 november organiseren de DJs een benefietconcert in de Amsterdamse club ten behoeve van de getroffenen. De volledige opbrengst van het evenement zal ten goede komen aan de nationale actie van Giro 555.

Initiatiefnemer Ferry Corsten heeft zelf een zeer nauwe band met het land en haar inwoners: “Het gaat me aan het hart om te zien wat er gebeurd is op de Filippijnen. Mijn eigen vrouw is Filipijnse, onze dochter is half Filipijns en natuurlijk hebben we er veel familie en vrienden wonen, waarvan bekenden direct getroffen zijn door de tyfoon Haiyan. Velen zijn alles kwijtgeraakt en ik wil me persoonlijk inzetten voor deze mensen. Het is om deze reden dat ik deze benefiet avond onder de noemer ‘Donate and Dance’ op poten heb gezet. We zijn ontzettend blij dat heel veel collega’s positief hebben gereageerd in de paar dagen die we hadden om dit allemaal op te zetten. Sommige DJs waren in het buitenland en konden niet aanwezig zijn, maar veel zullen ons actie toch steunen via hun social media. Ook hebben veel al een financiële donatie toegezegd. Voor de avond zelf hebben we een geweldige line-up weten te regelen. Quintino, Blasterjaxx, Dennis Ruyer, Jacob van Hage, Marco V, Sandro Silva, Sied van Riel, Oliver Twizt, en ikzelf zullen aanstaande woensdag laten zien dat wij als danceliefhebbers ons betrokken voelen bij de slachtoffers van Philippijnen en zullen daarvoor zoveel mogelijk geld proberen in te zamelen voor het goede doel onder het motto #DonateandDance”.

Club Panama Amsterdam, normaal gesproken gesloten op woensdagavond, heeft besloten voor het initiatief #DonateandDance’ de deuren wagenwijd open te zetten: “Wat op de Filippijnen is gebeurd, is met geen pen te beschrijven en wij zijn graag beschikbaar om Ferry’s initiatief alle ruimte te geven. We hopen uiteraard dat er op de avond veel geld ingezameld wordt voor Giro 555. Elke cent telt.

De opbrengsten van de avond gaan naar GIRO 555.

Kaarten zijn vanaf minimaal 10 Euro te koop via de website panama.nl. Op deze website kan je ook zelf een extra bijdragen toevoegen. VIP tafels zijn 500 euros voor 5 personen. Super VIP tafels op aanvraag lia@dancetherapy.nl/ nienke.dejonge@panama.nl.

Wij zullen na het evenement bekendmaken hoeveel er is opgehaald voor Giro 555.

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.panama.nl.