De line-up van Club Judge presents Tiësto & friends is bekend. Op vrijdag 29 november aanstaande nemen, naast headliner Tiësto, Sidney Samson, Roog, Baggi Begovic en Stefan Biniak plaats in de dj-booth van de Main area in club Panama Amsterdam.

Dat Nederland het wereldwijd goed doet in de dance scene is niemand ontgaan. Club Judge is daar trots op en geeft internationaal talent van Nederlandse bodem het podium in Amsterdam. Daarbij wordt met een buitenlandse twist een knipoog gemaakt naar de internationalisering van Club Judge… Eén ding hebben alle artiesten gemeen: dance muziek stroomt door hun aderen!

Mix in de Main
Sidney Samson (NL) begon zijn dj-carrière in de commerciële housemuziek in 1999. Zijn internationale doorbraak werd zijn track Riverside in 2009 en de rest is geschiedenis. Met remixes voor sterren én ook nog zijn eigen producties, is Samson een artiest van wereldformaat.

Iemand die ook zijn sporen in de dance verdiend heeft, is natuurlijk Roog. Een echte Nederlandse soulful house held, met een internationale carrière waar je U tegen zegt. Dj, producer, labeleigenaar en mede-bedenker van het succesvolle Housequake; deze man voelt feilloos aan wat het publiek wil en weet precies hoe je een menigte opwarmt voor een perfecte avond.

De house van de oorspronkelijk Bosnische Baggi Begovic (NL) zet wereldwijd verschillende clubs op z’n kop, van Space Ibiza tot Pacha New York. Zijn internationale succes startte in 2009, na een samenwerking met het Nederlandse iconenduo Chocolate Puma, via het beroemde Defected label. Begovic slaat met zijn producties een brug tussen electronic dance music en de hedendaagse popmuziek.

Dan nog de buitenlandse twist: de Berlijnse deephouse dj Stefan Biniak. Tiësto is altijd van het supporten van nieuw talent en heeft Biniak in zijn vizier. Dat belooft wat, zo laten zijn protegés uit het verleden zien.

De artiesten in de Main worden ondersteund door MC Roga, wiens stemgeluid in korte tijd de grootste dance events heeft bereikt. Special acts van Plugged Agency verzorgen het live entertainment gedurende de nacht, voor een beleving die helemaal af is.

Nog meer in de house
Het event in Panama Amsterdam kent niet één, maar drie area’s! In de tweede ruimte – de Studio – staat pure en onvermengde house op het programma, met artiesten uit de stal van IAMM. Hier brengen Lady Lago & Miss Sugaware, Lucky Charmes, Robert Feelgood, Jochem Hamerling, Atilla Cetin en Block & Crown groovy house-sounds ten gehore. Zij worden ondersteund door MC Pryme, MC Jollygood, vocalist Jennifer Cooke en saxofonist Ace on Sax.

De area in restaurant Mercat – de derde ruimte – is alleen toegankelijk voor VIP’s, genodigden en gasten die een Dine & Dance ticket hebben. Hier wordt soulful house gebracht door RiskSoundSystem, Marly Mar, Mike Scot en Diephuis. Zij worden instrumentaal bijgestaan door Miss Bunty, percussionist Martino Latupeirissa en fluitist Han Litz.

Nog Dine & Dance tickets
Club Judge presents Tiësto & friends is de viering van de internationale lancering van dance platform Clubjudge.com, dat in 2004 in Nederland werd opgezet. Kaarten voor het event gingen op 22 oktober jl. in de verkoop en waren binnen enkele uren uitverkocht. Voor de echte liefhebbers zijn er nog Dine & Dance tickets vrijgekomen. Met dit arrangement start je jouw avond met een diner in het Spaanse restaurant Mercat, dat in hetzelfde pand als Panama huist. Op zaterdag 16 november 2013 om 12.00 uur start de verkoop van de laatste Dine & Dance tickets!

Op de gastenlijst?
Als je geen kaartje hebt weten te bemachtigen, is het toch nog mogelijk het feest bij te wonen. Club Judge is altijd sterk geweest in het aanbieden van gastenlijstplekken voor prominente clubs en events. Ook voor het event op vrijdag 29 november is nog een beperkt aantal gastenlijstplaatsen beschikbaar, houd daarom clubjudge.com en fb.com/clubjudge in de gaten! Daar wordt tevens de timetable van het event bekend gemaakt.