Het prachtige Westelijk Handelsterrein is op 31 december 2013 weer de ideale spot om het nieuwe jaar in te luiden. Met 10 zalen, evenzoveel muziekstijlen, goede sfeer en een vrachtlading muzikaal talent, is dit voor iedereen een avond om naar uit te kijken.

De organisatie van PKHS is blij om het publiek weer te voorzien van alle mogelijke muziek. Van deep- & techhouse tot ‘jazz dance’, 80’s & 90’s, hiphop en meer! Allemaal met liefde geserveerd door jong en oud talent. Na het bizarre succes van de afgelopen 2 jaarwisselingen, wordt er aangeraden op tijd kaarten te kopen. Om de snelle beslissers, grootste fans en liefhebbers tegemoet te komen zijn de kaarten goedkoper naarmate je vroeger bestelt.

PKHS staat voor teamwork
Werken met vrienden is wat Pakhuis tot een succes maakt! Daarom is ook deze NYE nacht weer een samenwerking van organisaties met vele verschillende stijlen, met een gedeelde liefde voor goede muziek. Elke partner host een eigen zaal. Er is muzikale input van Triphouse Rwina System, Give Soul, Boogie Friday, Midlight, Bootsy Paul, DJ Tin Tin & AndréDadi, Dansbar Clup, JUKE-BOX en vele anderen. Samen staan zij garant voor een nachtje heerlijke house, 80’s-90’s, classics, soul, funk, R&B, electro en meer!

Midnight Restaurant
Omdat NYE iets extra feestelijks heeft is er weer een speciaal Midnight Restaurant. Hier kan iedereen zich te goed kunnen doen aan een heerlijke snack. Een goed feest doorsta je het best met een tevreden maag. En ook hier wordt met liefde geserveerd.

Aanvullende info is de komende tijd te vinden op: www.PKHS.nl. De website wordt weer het middelpunt van alle communicatie: acties voor gratis kaarten, nieuws van collega-/bevriende organisaties, dagelijks muziektips, uitgaanstips, documentaires en ander dance/uitgaan/cultuur gerelateerd nieuws. Genoeg reden om niet alleen voor het kopen van kaartjes de site te bezoeken.

Houd de website daarom in de gaten voor updates over de line-up en meer NYE extra’s!

De prijzen worden, zoals altijd bij PKHS, binnen de perken gehouden. Kaarten van €15, €20, €25, én €30 euro zijn er al doorheen. Vanaf nu zijn de kaarten 35 euro. Maar treuzel niet, deze gaan ook niet lang mee op dit tempo.
Let op: De kaarten zullen, net als vorige jaren, zeer ruim van tevoren uitverkopen.

Direct bestellen? Voorverkoop via: www.PKHS.nl/tickets.