Na een memorabele Breakfast Club tijdens Amsterdam Dance Event komt de organisatie op 1 januari met een tweede editie in de Amsterdamse Melkweg. Het programma, waaronder maar liefst tien internationale namen, wordt binnenkort bekend gemaakt en duurt van 07.00 tot 18.00 uur. Zoals je van Breakfast Club kunt verwachten staan oude house- en technolegendes zij aan zij met de hotste dj’s van nu, verspreidt over maar liefst vier zalen. Nieuw wordt de inzet van de cinemazaal waar een bijzondere audiovisuele performance plaats gaat vinden. Tickets voor het event zijn nu verkrijgbaar.

Breakfast Club is voor sommigen een plek om door te dansen, maar voor velen een feest dat s’ morgens begint. Met een uitgesproken muzikaal programma en een grandioos gratis ontbijt trekken de feesten liefhebbers van het eerste uur. De afgelopen drie jaren vonden er een aantal legendarische edities plaats waarbij goede muziek, de bijzondere sfeer en het vriendelijke uitgelaten publiek worden geroemd. Absoluut hoogtepunt was de zaterdag van ADE waar MInilogue & Mathew Johnson, Levon Vincent, Prosumer, Mr Ties, Convextion en onder andere Fred P ervoor zorgden dat de Melkweg om 17.00 s’middags nog bommetje vol stond en bijna uit zijn voegen knalde.

BREAKFAST CLUB – NEW YEAR
Woensdag 1 januari 2013
Line-up to be announced
Tijd: 7:00 – 18:00
Ticketlink: http://www.ticketmaster.nl/event/121799?brand=nl_melkweg
Info: www.breakfastclub.nu