Rauw heeft heel 2013 zijn 10-jarig bestaan gevierd. In december is het dan eindelijk tijd voor de laatste twee edities van het jubeljaar. Bijna alle grote namen die ooit op Rauw stonden zijn de revue gepasseerd, van Boys Noize tot Brodinski tot 2manydjs, maar er misten nog wat beroemdheden. Als atoombom op de verjaardagstaart staan op dit laatste weekend drie wereldtop dj’s te draaien, verdeeld over twee nachten.

Op vrijdag 13 december organiseert Rauw, in Trouw Amsterdam, een benefiet voor de Stichting Orange Babies. Orange Babies is een stichting die met veel succes zwangere vrouwen met hiv in Afrika helpt een gezond kind ter wereld te brengen, en zo een leven te starten zonder het verschrikkelijke virus. De winst van de avond zal naar Orange Babies worden overgemaakt. De artiesten, de Rauw-crew en nog vele anderen werken geheel belangeloos mee. De nacht wordt ondersteund door onder andere Thalys, Ticketscript en het Lloyd Hotel. Xavier de Rosnay van Justice zal back to back draaien met Erol Alkan, en dat is bijzonder. Beide artiesten begonnen ooit op Rauw, toen nog niemand ze kende. Ze zijn goede vrienden en hun back to back sets zijn naast zeldzaam ook legendarisch goed. Verder zijn natuurlijk Joost van Bellen en boywonder Riptide van de partij. En er zal meer gaan gebeuren, maar dat is nog een verassing.

Op zaterdag 14 december sluit Rauw 2013 af met een kiloknaller van jewelste: Felix da Housecat komt voor de allereerste keer naar Tivoli Utrecht. De ster-dj uit Chicago maakte in 2000 het album Kittinz and Thee Glitz, en veroorzaakte daarmee een revolutie in de dancewereld. Electroclash was geboren en niet veel later zag Rauw het levenslicht. Felix da Housecat is nog altijd volop aan de slag met muziek maken: zijn laatste producties scheuren de Rauw-dansvloeren al maanden aan stukken. Joost van Bellen is ook van de partij. Het is voor Rauw dé perfecte manier om deze reeks verjaardagsfeesten af te sluiten.

Rauw stopt niet, en gaat gewoon door in 2014. Tijdens het tweede weekend van januari zal The Magician in zowel Trouw als Tivoli zijn magische sets uit de speakers doen bulderen. In februari komen de mannen van het Marble-label naar Rauw: Bobmo, Surkin en Para One staan in Tivoli en op Rauw tijdens Bungalup.

TROUW VRIJDAG 13 DECEMBER TICKET INFORMATIE:
Omdat deze editie een benefiet voor Orange Babies is, is er geen 8 voor middernacht voor de vroege bezoekers.

Kaarten in voorverkoop €17,50 (ex vvk) en €20,- aan de deur.

TIVOLI ZATERDAG 14 DECEMBER TICKET INFORMATIE:
Rauwdauwers komen vroeg en knallen lang! In de voorverkoop is er een beperkt aantal earlybirds beschikbaar à €11,-. Vroege bezoekers aan de kassa betalen ook €11,-. (zorg dat je voor 00:00u binnen bent).

Kaarten in voorverkoop (ex vvk) en aan deur €15,-.

Meer informatie via www.rauwrauw.nl.