Op Oudejaarsavond barst de Central Studios uit z’n voegen want dit jaar worden de grenzen van het toelaatbare letterlijk opgezocht. Er wordt een mini indoor festival gecreëerd met 3 muziek areas waar een meesterlijke verfrissende line up wordt gepresenteerd. Maar bij Nightlife Circus gaat het natuurlijk ook om de beleving. Vanaf 20:30 uur wordt je in het nachtcircus verwelkomd door bizarre acts en staan de jongleurs, vuurspuwers en acrobaten weer klaar om je, onder de bezielende muzikale begeleiding van Victor Badoux, Makam en Carl Craig, mee de nacht in te nemen en het nieuwe jaar op spectaculaire wijze in te luiden!

Line-up
Met het creëren van de areas is een line-up samengesteld die tot de verbeelding spreekt. Nightlife Circus biedt een gevarieerd programma waar oudgedienden en jonge helden, oude en nieuwe muziekstromingen van Techno tot House, van Techhouse tot Deephouse, tot de ochtendgloren doordreunen op hét mini oudejaarsavond festival van Utrecht en de verre omstreken. Internationale headliners Agoria (F), Carl Craig (USA) en Gabriel Ananda (DE) worden op het nachtcircus bijgestaan door nationale helden Benny Rodrigues, Makam, Michel de Hey en Secret Cinema. De house, disco, deephouse en techhouse tunes van Boris Werner, Bram Fidder, De Sluwe Vos, Homework, SHMLSS, Spacegirls en Wouter S voor de vrolijke en frisse finishing touch in de twee andere zalen.

The spectacular
Nightlife Circus is natuurlijk niet compleet zonder randvermaak. Door de nieuwe indeling van het evenement worden er plekken en areas gecreëerd voor entertainment en pop-up absurditeiten. Zorg dat je voor middernacht binnen bent op het grootste muziek en verkleedfestijn van Utrecht, want dan ontvang je natuurlijk weer een feestpakket en een glas champagne om de jaarwisseling spectaculair te vieren. Muzikaal wordt 2014 ingeluid door de uit Detroit afkomstige Carl Craig, die door velen wordt gezien als de producers der producers. Het is ook ongekend hoe deze visionair al meer dan 20 jaar ontelbare magische producties weet af te leveren. Vooraf gegaan door Makam belooft het dit jaar een hele speciale jaarwisseling te worden die je niet mag missen. De dresscode is natuurlijk weer (Nightlife) Circus, Burlesque, Freakshow, Bizarre. Voor het nodige vuurwerk en confetti wordt gezorgd!

Kaartverkoop van start
Kaarten voor dit ‘Twenty First Century New Years Eve Spectacle’ zijn al een tijdje in de verkoop. De Early Bird kaarten waren nog nooit zo snel uitverkocht. Kaarten kosten nu € 38,50 en voor de allerlaatste late beslissers zijn de Last Minute Tickets € 42,50. Wees er dus snel bij voordat de volgende staffel ingaat. Let op: De avond begint vroeg. Het openbaar vervoer stopt om 20:00 uur met rijden en dus ben je vanaf 20:30 welkom in het nachtcircus! Als je gebruik maakt van de pendelbus kan je nu ook alvast online een retourtje van € 2,50 van en naar Utrecht Centraal aanschaffen.

Check www.nightlifecircus.nl voor info en tickets en natuurlijk Facebook voor alle updates.

Nightlife Circus
Dinsdag 31 december 2013 (NYE)
Central Studios – Utrecht – Gietijzerstraat 3
Open: 20:30 – 07:00 uur