Na een succesvolle showcase op het ADE keert Funkerman’s canyoufeel.it-label donderdag 12 december terug. Ditmaal gaat de boel los in Club ABE, Amsterdam, natuurlijk met een hoofdrol voor usual suspect Funkerman, maar ook nieuwe helden van zijn label als Beauriche en DJ Licious. Ja, we voelen ‘m wel, dit wordt een ouderwets sterk avondje housevertier!

Het gaat sowieso al lekker met Can You Feel It Records. Niet alleen labelbaas Funkerman laat er constant nieuwe, funky housevibes horen (waaronder ook de track waarmee hij deze zomer festivals op zijn kop zette, de remix van Laid Back’s White Horse!), ook dj’s als Beauriche en DJ Licious brengen hier sterke, discogetinte housetracks uit -gesupport door dj’s uit alle hoeken.

Een catchy sound waar je altijd door wordt verrast, het zal donderdag 12 december niet anders zijn. In Club ABE barst hier dan het labelfeest CYFI? los, een samenwerking met boekingskantoor LIWYN, zoals deze beide partijen ook tijdens het Amsterdam Dance Event al samenwerkten voor een enerverende showcase/network bash. Ditmaal begint het wederom vroeg, om tegen tweeën op tijd weer te eindigen, alle energie samengebracht tot een kort en krachtig housefeest.

De line-up presenteert een canyoufeel.it sterrencast, beginnend met Amsterdammer Quinten909, inmiddels aardig doorgebroken in zowel Nederland als buitenland, gevolgd door het steeds groter wordende Nijmeegse duo Keljet. Vervolgens zal Funkerman (oprichter van labels Can You Feel It Records en Flamingo Recordings) een toepasselijke primetime funky houseset afleveren, waarna de nieuwste held uit België, DJ Licious, het stokje overneemt. Om de zaak definitief dicht te timmeren is er Beauriche, die met zijn stuwende house geen betere slotact had kunnen zijn.

Kortom, een ideale showcase van Can You Feel It Records en LIWYN. Check hier de teaser om alvast op te warmen, en voel wat er op die 12e december aan gaat komen.

Can You Feel It Records & LIWYN present: CYFI?
Datum: donderdag 12 december
Locatie: Club ABE – Amstelstraat 30, Amsterdam
Entree: 10,-

Timetable:
21.00 – 22.00 Quinten909
22.00 – 23.00 Keljet
23.00 – 00.00 Funkerman
00.00 – 01.00 DJ Licious
01.00 – 02.00 Beauriche