Na het overweldigende succes van 2012, kon een vervolg van Secret Affair NYE niet uitblijven. Op 31 december 2013 keert Secret Affair terug als de ultieme rendez-vous om 2013 af te sluiten, met als plaatsdelict opnieuw The Sand in Amsterdam. Een ‘Secret Affair’ waar je geen excuses of alibi voor nodig hebt.

Secret Affair stond vorig jaar voor de lekkerste house, glamorous entertainment en een onnavolgbaar visueel spektakel. Dit jaar worden deze elementen nog eens aangedikt! Verwacht een Grand-Show om 00.00u, de beste house dj’s van het afgelopen jaar, live-muzikanten, een oogstrelend decor, weergaloze special effects en ‘top notch’ entertainers!

Line-up
Laat je op 31 december 2013 meevoeren op een muzikale trip door dj’s die weten waar ze hun publiek mee kunnen verleiden. Opnieuw aanwezig zijn Benny Rodrigues, Leroy Styles, Baggi Begovic, Genairo Nvilla, Mitchell Niemeyer en Brothers in the Booth. Dit jaar aangevuld met niemand minder dan Roog – wie samen met Saxy Mr S de Grand Show van 00.00u zal begeleiden-, Billy the Kit die zowel als producer & dj niet meer weg te denken is uit de Internationale EDM-scene, Issy -die de not-to-be-missed Secret Affair mixtape opnieuw zal verzorgen-, dj’s Paul Guicherit & Blaqstar en ook MC Roga & percussionist Cleyton Barros zijn er op Secret Affair bij.

Entertainment
Werden bezoekers vorig jaar nog getrakteerd op een spectaculaire ‘video-mapping show’ op een zo mogelijk nog spectaculairder decor…dit jaar beloofd nog grootser te worden. Behalve een spetterende VJ-show en een ongekend decor, zullen Diamond Entertainment & Natsumi Scarlett het beste van het beste vertonen op entertainment-gebied. Verwacht verbluffende dansers, sexy lucht-acrobatiek en de zoetste candygirls. Voor de echte partyliefhebbers zijn de ‘Feesttantes’ aanwezig, wie afgelopen zomer een dikke hit bleken op de grotere festivals, bij hen kun je terecht voor een ‘party-makeover’ en prachtige gratis Face Art om 2014 extra feestelijk in te luiden.

Tickets
Dit jaar hanteert Secret Affair een speciale countdown-actie waarbij de prijs van het entreeticket maandelijks verhoogt. Tot aan 1 november is de prijs € 27,50 (ex fee), vanaf 1 november € 30,- (ex fee) en vanaf december geldt de normale prijs van € 39,50 (ex fee). Wees er dus lekker vroeg bij! Met Moet & Chandon Champagne als sponsor van Secret Affair zijn er dit jaar speciale Moet & Chandon tickets verkrijgbaar waarbij je bij binnenkomst met een glas Moet & Chandon wordt verwelkomd, de earlybird-prijs hiervan is €35,- (ex fee). Verder is er een Moet & Chandon groepsticket voor 4 personen beschikbaar à € 195,- waarbij je bij binnenkomst een fles Moet & Chandon ontvangt van onze mooie hostesses.

VIP
Op Secret Affair komt ook de überverwende partyganger aan zijn trekken. Naast VIP-tickets, waarbij onbeperkt drank & fingerfood is inbegrepen à € 100,- earlybird (na 1 december € 150,-), zijn er ook VIP-tafels beschikbaar, waarbij je wordt ondergedompeld in pure decadentie! VIP-tafels starten vanaf € 1000,- voor 6 personen, meer informatie vind je op de website.

Voor meer informatie over Secret Affair check www.keepitasecret.nl.