Donderdag 6 februari staat de Britse dubstepproducer Flux Pavilion in de Melkweg met een liveshow. De avond wordt gehost door organisatie 50Hurtz, die al een aantal jaar succesvolle clubnachten organiseert in het Amsterdamse poppodium. De voorverkoop voor de show start zaterdag 30 november.

Flux Pavilion staat samen met artiesten als Skrillex, Excision, Cookie Monsta en Datsik wereldwijd aan de top van de hardere dubstepsound die sinds 2008 aan een gigantische opmars bezig is. De Britse producer werkte onder andere samen met Kanye West, Diplo en Steve Aoki. Flux Pavilion is daarnaast vooral bekend als mede-oprichter van het beroemde Circus Recordings, een label dat hij runt samen met onder andere Doctor P.

FLUX PAVILION – PRESENTED BY 50HURTZ
Donderdag 6 februari, Melkweg Amsterdam (The Max)
Aanvang: 19:30 uur
Tickets à 15 euro + lidm. verkrijgbaar via www.melkweg.nl, www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.