Dancefestival Extrema Outdoor Belgium, kortweg XO, keert in 2014 voor de vierde keer terug naar recreatiestrand De Plas in Houthalen-Helchteren. Het festival vindt plaats tijdens het pinksterweekend van 6, 7 en 8 juni 2014. De kaartverkoop start op zaterdag 7 december aanstaande. Bovendien geeft de organisatie als vroeg kerstcadeautje de eerste snelle beslissers twee kaartjes voor de prijs van één.

Extrema Outdoor Belgium, keert voor de vierde keer terug naar recreatiedomein Kelchterhoef in Houthalen-Helchteren. Festivalgangers kunnen vanaf vrijdag 6 juni overnachten op de XO Camping vlak naast het domein en s’ avonds al in de sfeer komen met de Beach Party. Op zaterdag 7 en zondag 8 juni volgen er twee volledige festivaldagen met programmatie van 11 tot 23 uur.

Net zoals vorig jaar zal het festival dus plaatsvinden tijdens het Pinksterweekend. Dit biedt de mensen de mogelijkheid om op zondag volop van het festival te genieten en op Pinkstermaandag, een officiële feestdag, rustig de camping te verlaten. Zo wil de organisatie meer een vakantiegevoel creëren onder de bezoekers.

Early Bird-tickets voor XO Belgium 2014 gaan op 7 december in voorverkoop om 11 uur ‘s ochtends. De 1000 ‘vroegste vogels’ die een van deze Early Bird tickets bemachtigen, krijgen een ticket dat toegang biedt aan twee personen. Een vroeg kerstcadeautje van de Extrema-familie. Na uitverkoop van de Early Birds, gaan de reguliere tickets in verkoop.

Tickets
Een ticket kost €49 per dag. Een weekendticket €79 (zaterdag en zondag) en een XO Holiday-ticket heb je al voor €99 (vrijdag, zaterdag, zondag inclusief vier dagen camping). Tickets zijn verkrijgbaar op xobelgium.be.

Extrema Outdoor Belgium 2014 – The Quality Music Holiday vindt plaats op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 juni op het recreatiestrand van Kelchterhoef in Houthalen-Helchteren, vlakbij Hasselt. De festivalcamping is geopend vanaf vrijdag 6 tot en met maandag 9 juni.