De BEATCLUB gelegen in de Korte Leidsedwarsstraat in Amsterdam, sluit de succesvolle november maand af met een dik programma.

Donderdag: Thursday ADDICTS
Op donderdag staat Thursday ADDICTS weer op het programma. De wekelijkse club avond waarin de Amsterdamse dj’s Kabale Und Liebe en Lauhaus (muziekale) dj vrienden uitnodigen uit diverse hoeken van de elektronische muziek. Het gaat van deephouse, naar house en techhouse. Na de uitverkochte editie met Detroit Swindle, zijn deze week Jasper Wolff & Maarten Mittendorff te gast. Entree is gratis tot 24:00, na 24:00 betaal je slechts 5,- euro op voortaan van een studentenpas. Zonder studentenpas is de entree € 8,-.

Vrijdag: SUB/FIX met Good Guy Mikesh & Nuno Dos Santos
Deep House Amsterdam en BEATCLUB organiseren nu al ruim een maand iedere vrijdag SUB/FIX. Muziek van hoge kwaliteit, een intieme setting en een geluidssysteem waar je u tegen zegt. Muziek van hoge kwaliteit, een intieme setting en een geluidssysteem waar je u tegen zegt. Met veel aandacht wordt er iedere week weer een passende line up verzorgd met zowel buitenlandse als lokale artiesten. Zo kwamen onder andere Eric Volta, Jonny Cade, Silky, Burnski en Musclefarm al over de vloer bij SUB/FIX. Aanstaande vrijdag sluiten we Movember in stijl af met de besnorde vrienden Good Guy Mikesh (DE – Ellum, Permanent Vacation), Nuno Dos Santos, Kevin Duane en de gladgeschoren LA3M.

Zaterdag: Daniel Stefanik (DE, Cocoon) & Bram Fidder
Zaterdag 30 november komt niemand minder Cocoon held Daniel Stefanik (DE) naar de BEATCLUB. Hij word bijgestaan door Bram Fidder & Piotr & Zhan.

TICKETS
Voor informatie en tickets ga je naar www.be-atclub.com en check vooral ook https://www.facebook.com/beatclubamsterdam.