Dat je iets wilt doen lijkt ons meer dan duidelijk! Maar weet je niet precies wat? Pak deze kans en draag je steentje bij en dans je lijf eraf voor de slachtoffers! Alle beetjes helpen en op deze manier doe je echt iets.

Stefano Richetta en Maxime Blok organiseren een benefit voor de Filipijnen! 12 uur lang dansen en helpen! De artiesten zullen gratis optreden om zo ook hun steentje bij te dragen. Alle opbrengsten zullen direct naar giro 555 gaan.

Met de minuut wordt duidelijker hoe groot de ramp is die zich heeft voltrokken in de Filipijnen. Volgens de meest recente schattingen heeft de tyfoon Haiyan in de centrale provincie Leyte aan meer dan 10.000 mensen het leven gekost. De Filipijnse overheid heeft inmiddels officieel om internationale hulp gevraagd.

‘De verwoesting is enorm. Dit is een immense tragedie’, zei minister van Binnenlandse Zaken Mar Roxas zaterdag tijdens een bezoek aan Tacloban.

Het zal nog lang duren voordat er echt goed zicht is op het precieze aantal slachtoffers en de schade. Vele gebieden zijn nog onbereikbaar. Op sommige locaties kunnen nog steeds enkel helikopters komen. Ook de communicatie werkt in de ergst getroffen gebieden niet of nauwelijks.

We moeten wat doen, geen twijfel over mogelijk. Kom en dans mee voor de Filipijnen in Barkode Amsterdam! Alle opbrengsten gaan naar GIRO 555..

Tijden: 20.00 – 05.00 uur
Entree: €10,-

Online verkoop is gestart. Ook kaarten aan de deur te verkrijgen!

LINE-UP:

MC Complicated Amsterdam
Stefano Richetta (official fanpage)
Delicatesse
Dexon
Marcus Gehring (official)
Bram Fidder
Warren Fellow
RENE ENGEL vs Kid Culture
Ici Sans Merci
Johanna Mercker [official page]
Ille Bitch
Daniel Zuur
Isis van der Wel AKA ISIS
Erin
Ruttenbergs
Wouter Flipse
JOE FINCH

Eventpage:
https://www.facebook.com/events/1428479017366000/

Tickets:
https://www.facebook.com/barkodeamsterdam/app_431625726901824