Producer / DJ en ‘all around great guy’ Skrillex zal na shows in San Francisco en New York de Atlantische Oceaan oversteken naar Amsterdam en Barcelona voor een aantal epische clubshows: ‘Takeovers’. Op vrijdag 21 februari zal hij met o.a Jack Beats en Bro Safari zijn opwachting maken in de Melkweg. De voorverkoop start vandaag om 16.00 uur.

Skrillex heeft het plan opgevat om vier belangrijke markten te veroveren met zijn ‘Takeovers’. De shows, met line-ups speciaal door Skrillex geselecteerd, vinden op verschillende locaties binnen een aantal dagen plaats. Naast de Melkweg zullen de ‘Takeovers’ plaatsvinden in Bitterzoet, Ocean Diva, Studio 80 en Simplon in Groningen. De shows liggen in het verlengde van zijn ‘Takeovers’ van twee jaar geleden in Los Angeles en New York.

Skrillex is voortdurend bezig met inspanningen en veranderingen over hoe een major artiest zich verbindt met zijn fans. Deze bijzondere ‘Takeovers’ zijn opnieuw een boeiende poging om zijn publiek op een inspirerende manier aan zich te verbinden. De laatste ‘Takeovers’ hadden roterende podia, superheroes, costumed dancers, blinddoeken en een ongekend aantal surprise guests. Nu, twee jaar later, zal dit nog beter zijn…

I’m excited to do another round of Takeovers. This time we chose four cities that I really think represent and support great art and rad artists: San Francisco, Brooklyn, Amsterdam, and Barcelona. I can’t wait to play some new stuff for you guys.” – SKRILLEX.

Meer info over de Takeovers: http://skrillex.com/takeovers.

SKRILLEX AMSTERDAM TAKEOVER: SKRILLEX / BRO SAFARI / JACK BEATS E.A.
Vrijdag 21 februari, Melkweg Amsterdam (The Max)
aanvang: 00.00 uur
tickets à € 18 + lidm. verkrijgbaar via www.melkweg.nl, www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.