De bal gaat vallen in Aalsmeer! De onlangs geopende Club Liberty, een imposante nachtclub gestijld naar New Yorkse maatstaven, gaat ook Oud & Nieuw vieren zoals dat aan de overzijde van de oceaan wordt gedaan. Het zakken van de bal op Time Square is al een wereldberoemd fenomeen, op dinsdag 31 december gaat Nederlands nieuwste club er eveneens iets speciaals van maken.

Zo versterkt Club Liberty de New Yorkse atmosfeer die al sinds de opening wordt benadrukt. De nachtclub, gebouwd in de TV studio’s van Aalsmeer, is namelijk volledig uitgedost in de stijl van de metropool, met speciale decoratie, een groot podium en een fel verlichte showtrap. Iedereen moet zich hier een ster voelen, dat is het uitgangspunt van Club Liberty.

De programmering van de club is net zo exclusief, met steevast de beste dj’s achter de draaitafels. Dat blijkt ook met Oud &Nieuw, wanneer niemand minder dan DJ’s Dimitri, Remy, Marcello en Kid Vicious te horen zijn -legendarische oudgedienden uit de Nederlandse clubscene, voor de gelegenheid samengebracht op deze unieke plek.

Club Liberty presents New Year’s Eve Ball Drop belooft hiermee bij voorbaat al een gedenkwaardig feest te worden. Oud & Nieuw in stijl, zoals de gloednieuwe club dat voor ogen heeft; de beste dance artiesten in een theatrale omgeving die in alles het New Yorkse nachtleven ademt.

Tickets kosten slechts 42,50 per stuk, inclusief binnenlands gedistilleerde drankjes en gratis champagne om middernacht. Alleen voor mixdrankjes moet worden betaald, deze kosten een consumptiemunt per stuk.

New Year’s Eve Ball Drop
Dinsdag 31 december // 22.30-06.00u
Locatie: Club Liberty – TV Studio’s, van Cleeffkade 15, Aalsmeer
Line-up: Dimitri, Remy, Marcello, Kid Vicious
Tickets: 42,50 (inclusief binnenlands gedistilleerde drankjes) verkrijgbaar via Paylogic of alle Primera winkels
www.clubliberty.nl