Het langst lopende electronische dance festival ter wereld start donderdag 12 december met de kaartverkoop voor de Amerikaanse editie van Mysteryland op het legendarische Woodstock terrein. Het festival stelt één dag eerder tickets beschikbaar via een inschrijvingsmodule. Op die manier maken vroege vogels meer kans een plek op de festivalcamping.

Het is de eerste keer dat een meerdaags festival te gast mag zijn op het iconische Bethel Woods terrein in upstate New York. Mysteryland wordt gehouden tijdens het Memorial Day weekend van 23 tot en met 26 mei 2014.

We kunnen nu echt geschiedenis gaan schrijven’, zo stelt Irfan van Ewijk, woordvoerder van Mysteryland. Het festival is druk bezig met de creatie van verschillende stages, het bevestigen van artiesten en selecteren van allerhande eettentjes.

Mysteryland vierde in augustus dit jaar een geslaagde twintigste verjaardag in de Haar lemmermeer. Het festival van ID&T staat in het teken van creativiteit, muziek en duurzaamheid.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nEPV-_7id_E[/youtube]