DGTL is terug in 2014 als dé opening van het festivalseizoen met een heuze weekender. De historische 5 graden celsius tijdens de eerste editie is klaarblijkelijk niemand in de koude kleren gaan zitten. Gelukkig voor de koukleumen onder ons, valt paasweekend volgend jaar 3 weken later. Op 19 en 20 april is de NDSM-werf in Amsterdam Noord het domein van een weekend lang DGTL. Met 2 dagen festival, 6 podia en 81 artiesten komen liefhebbers van de diepere electronische muziekstijlen aan hun trekken.

Line-up
De line-up belooft een weekend lang kwaliteitsmuziek en is zeker niet voor de poes. Namen als Gui Boratto, Jamie Jones, Pan Pot, Soul Clap, Dixon, Âme, Mano le Tough, Hot Since 92, John Talabot, Kollektiv Turmstrasse, Oliver Koletzki & Kölsch zijn maar een kleine greep uit de omvangrijke carrousel van 81 artiesten. Red Bull is – als onderdeel van Red Bull Studio’s Amsterdam – twee dagen gastheer van een eigen area, waarbij Skream, Midland, Oneman en Huxley alvast een tip van de sluier zijn.

Bekijk de volledige line-up hier!

Locatie
Aankomend jaar is ook de Scheepsbouwloods – onlangs nog gastheer van de DGTL avonden Kompakt, Paradise en Wisdom of The Glove tijdens ADE – onderdeel van het festivalterrein, dat qua opzet, invulling en look & feel het industriele karakter van de oude scheepswerf in ere houdt.

Camping
DGTL festival 2014 is een weekender met 3-daagse camping mogelijkheid. De DGTL green-camping ligt in het Vliegenbos, een gezellig klein bos op vijf minuten van het festivalterrein. Met het centrum van Amsterdam op steenworp afstand, hoeft niemand zich ook maar een minuut te vervelen. Een shuttle bus tussen camping en festival rijdt continu. De green-camping biedt plekken aan gewone tenten en een klein aantal vaste bungalows.

Presale
De VVK van DGTL festival 2014 gaat aanstaande donderdag 12 december om 11.00 uur van start.
Early Bird weekenders kosten €85,- / regular €95,-
Camping tickets (optioneel) kosten €34,50,- voor 3 overnachtingen

Tickets zijn verkrijgbaar via de officiële website.

DGTL festival 2014
Datum: 19 & 20 april 2014
Locatie: NDSM-scheepswerf, Amsterdam-Noord
Voorverkoop: Start 12 december 11:00 uur op www.dgtlfestival.com
Website: http://www.dgtlfestival.com
Facebook: http://www.facebook.com/dgtlfestival
Globale Media Partners: Resident Advisor, Red Bull Studios

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=bdADYm3w5is[/youtube]