Tipi or not tipi : dat is één van de talloze keuzemogelijkheden voor Paaspop 2014. Vanaf vandaag kan de avontuurlijk ingestelde kampeerder namelijk alvast zo’n fraaie tipi (een authentieke indianentent) reserveren voor Paaspop, dat van vrijdag 18 april tot en met zondag 20 april 2014 op festivalterrein De Molenheide in Schijndel wordt gehouden. Het programma voor die komende editie is uitgebreid met Niels Geusebroek (gisteravond nog te zien in De Wereld Draait Door), Blood Red Shoes, The Strypes, Baskerville, Eelke Kleijn, Mightyfools, The Skints, Quintino, Bliksem, Candybar Planet, Franky Rizardo, Shermanology en DJ Fresh.

Een kleine greep uit de toegevoegde acts: De Nederlandse zanger en componist Niels Geusebroek (ex-Silkstone) is uitgegroeid tot een waar fenomeen. Hij behaalde een gouden plaat voor het hardstyle-nummer Year Of Summer dat hij eind vorig jaar samen met Wildstylez uitbracht. Solo scoorde hij onlangs een grote hit met Take Your Time Girl. De Londense The Skints mixen sinds 2008 reggae, ska, dub, punk & hip-hop tot hun zelfbenoemde East London Reggae-sound die altijd garant staat voor een dik dansfeestje. Ook uit Engeland komt de zeer succesvolle drum and bass/dubstep DJ-producer DJ Fresh. De jonge Ierse (rhythm &)blues garage rockband The Strypes is met een gemiddelde leeftijd van 17 jaar aan een niet te stuiten opmars bezig, mede dankzij de openlijke bewondering van fans als Elton John, Noel Gallagher en Roger Daltrey.

Het Paaspop-programma tot nu toe
Om van Paaspop de ultieme festivalbeleving te maken staan op het terrein altijd de mooiste en meest spraakmakende decors, circustenten en podia met ieder hun eigen karakter en programma. De line-up tot nu toe: Niels Geusebroek, Blood Red Shoes, The Strypes, Baskerville, Eelke Kleijn, Mightyfools, The Skints, Quintino, Bliksem, Candybar Planet, Franky Rizardo, Shermanology en DJ Fresh, Triggerfinger, Mr. Probz, Maaike Ouboter, Die Lustige Schlagerfreunden, Hatebreed, Band Of Skulls, Birth of Joy, Boys Noize, Coely, De Jeugd Van Tegenwoordig, DevilDriver, Halestorm, Hans Teeuwen & The Painkillers, La Pegatina, Michael Prins, Kensington, Peter Pan Speedrock, Public Service Broadcasting, Rob & Emiel, The Exploited en Tribute2BobMarley.
Binnenkort volgen meer namen! Informatie over de bevestigde acts staat op de site.

Paaspop tovert camping om tot sfeervol festivalstadje
Paaspop vindt het belangrijk dat niet alleen het festival zèlf maar ook de camping een avontuur op zich is en tovert die daarom in een sfeervol stadje om met uitstekende faciliteiten zoals een supermarkt voor de verse boodschappen, prima sanitaire voorzieningen, een goed geassorteerde campingshop, het traditionele kampvuur (door de brandweer aangestoken) en volop entertainment. Om kampeerders nóg meer in de watten te leggen wordt ook de keuze qua accommodatie opnieuw uitgebreid. Overnachten kon al in camper, caravan of het klassieke eigen tentje. Paaspop biedt nu ook de mogelijkheid om op de camping een (al dan niet met luchtbed en slaapzak ingerichte) tent kant en klaar te laten opzetten. Wie meer luxe en comfort prefereert kan terecht in het Flexotel voor hotelkamers met échte bedden, elektriciteit, licht, verwarming en linnen. Voor Winnetou-adepten die liever diersporen dan Paaseieren zoeken zijn de opvallende tipi’s een uitkomst: een authentieke met rieten matten ingerichte indiananentent voor 2, 4, 6 of 8 personen. Alle soorten accommodatie en hun prijzen kunnen vanaf vandaag worden gereserveerd en staan handig op een rijtje op de website.

Early Bird-actie tot en met zaterdag 11 januari 2014
Tijdens de Early Bird-actie zijn de volgende festivaltickets voor een gereduceerde prijs te koop:
– vrijdagticket € 30,-
– combiticket voor 3 dagen € 86,-
– combiticket voor 3 dagen met camping € 95,-
– Young & Free-ticket € 70,-
– Young & Free-ticket met camping € 75,-

Alle soorten tickets, hun prijzen en hun voorwaarden staan op de website.