Zaterdag 15 maart maakt Kaleidoscope haar debuut in Central Studios, een betere plek is niet denkbaar, om 12 uur lang los te gaan op warme, energieke kwaliteitshouse. Gebracht door niet de minsten; ondermeer David August (Diynamic), Einmusik, Detroit Swindle en Joris Delacroix zijn van de partij. Kortom, ben jij klaar voor een diepe blik in de eindeloze kleurendimensies van Kaleidoscope?

Studio 1
Hij is momenteel één van de allergrootste producers uit de deephouse scene, David August. Uiteraard bekend van zijn releases op het befaamde Duitse label Diynamic van dj Solomun (David dropte eerder al topnummers als ‘You Got To Love Me’ en ‘Hamburg Is For Lovers’), maar ook dankzij de vele sterke optredens die de jongeling inmiddels heeft weggegeven. Nederland gaat helemaal plat op de sound van David en zijn Diynamic-consorten, nu gaat Kaleidoscope het eveneens beleven –Studio 1 is aan, mensen!
Kaleidoscope heeft ook een andere publiekslieveling uitgenodigd, Joris Delacroix. De sound van zijn laatste album ‘Room With View’ wordt bestempeld als melodieus en warm en komt op de dansvloer net zo goed tot zijn recht. Ook Einmusik, die dit jaar zijn 10-jarig jubileum als artiest is ingegaan, belooft te gaan knallen. Met zijn eigen label Einmusika Recordings is de toekomst rooskleurig. Op het podium klinkt hij nog net zo opwindend als altijd. Verder zijn ook Prunk en Rachelle Grooten toegevoegd aan de line-up, welke het deephouse-avontuur deze 15e maart compleet maken.

Studio 2
In Studio 2 draait het deze avond allemaal om house. En wie is beter om dit muzikale spectrum van Kaleidoscope te verbreden dan het duo Detroit Swindle. Met een duidelijke visie op de muziek zijn de producties van Detroit Swindle te omschrijven als eigentijdse interpretaties van klassieke soultracks met melodische grooves, jazzy akkoorden en hobbelige basslines.

Naast deze headliner is ook Sluwe Vos aanwezig, leverancier van een unieke housesound dankzij de verschillende stijlen die in zijn sets voorbijkomen. Ook Homework zal niet ontbreken, een zeer gewaardeerd duo in binnen- en buitenland. Zij draaien een mix van groovy sounds en nostalgische house. Ook hier een indrukwekkende rijtje artiesten, aangevuld door SHMLSS, Wouter S en Buurman & Buurman. Het lijkt erop dat er een heftige, 12 uur durende beleving op het programma staat.

Tickets
De kaartverkoop vindt in drie fases plaats. Tijdens fase 1 (voor de snelle beslissers) zijn deze tickets extra voordelig, voor slechts €17,50 kun je een ticket scoren. In fase 2 kosten tickets €22,50 per stuk, tijdens de laatste fase gaan ze voor €27,50 over de toonbank. De kaarten zijn verkrijgbaar in de ticketshop op de website www.kaleidoscope.cc en via de Facebook pagina.

Trailer
Check hier alvast de spectaculaire trailer oftewel een mooi Kaleidoscopisch voorproefje!

Kaleidoscope
Zaterdag 15 maart 2014
Openingstijden : 19.00-07.00 uur
Locatie: Central Studios, Gietijzerstraat 3/5 Utrecht
Line-up: David August, Detroit Swindle, Einmusik, Joris Delacroix, Homework, Sluwe Vos, Prunk, SHMLSS, Rachelle Grooten, Wouter S, Buurman & Buurman
www.kaleidoscope.cc