Na drie succesvolle zomerse edities is tijd rijp voor een volgende “winterse” stap. Zaterdag 25 januari presenteert 18hrs Festival een nieuw winterfestival: WinterFest! Dit keer geen 18 uur maar 12 uur lang los gaan op de vele internationale artiesten op de vertrouwde Balkenhaven in Zaandam, gelegen onder de rook van Amsterdam.

Twee indoorzalen & Outdoor winterarea
25 januari zullen de twee indoorzalen gehost worden door het Spaanse Elrow (www.row14.es) en het succes nummer uit Amsterdam: Click. De main indoor area net als tijdens de afgelopen zomer-editie gehost door Elrow.
Steltlopers, clowns, danseressen, acteurs, honderden opblaasdieren, CO2, kilo’s confetti het is allemaal weer aanwezig om er een feest van te maken zoals je dat alleen bij Elrow meemaakt.

Het festival is voornamelijk lekker warm indoor. Buiten vind je een winterse outdoor parade waar je je tegoed kan dan aan o.a. winterse spelen, glühwein, schnaps & aan beukers van grillworsten. Als klap op de vuurpijl bouwen we ook onze eigen WinterFest “schrimmbar” bekend van de Oostenrijkse wintersport wat onderdak bied aan de WinterFest après ski area. Jordy & Sander Huisman bekend van hun razend populaire avond Kris Kross zullen hier voor de muzikale invulling zorgen, daarnaast hebben wij een mystery act die niet mag ontbreken in een après ski area.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7dF7jfLkEaw[/youtube]

DE COMPLETE LINE-UP!

ELROW
Nic Fanciulli (Saved, UK)
Hot Since 82 (Noir Music| Get Physical, UK)
Uner (Diynamic, ES)
Egbert Live (Warm ALBUM TOUR)
Marc Maya (Elrow, ES)
Oscar Aguilera (Elrow, ES)
Mario Biani (Elrow, ES)
Joey Daniel (300MPH)

CLICK
Gabriel Ananda b2b Dominik Eulberg (3hour set, DE)
Olivier Weiter
Ninetoes (Finder, DE)
Elias Mazian
Stefano Richetta

APRES SKI WINTERPARADE
Jordy & Sander Huisman (Kris Kross)
Mystery act

TICKETS & INFORMATIE
De Early Bird kaarten zijn alweer enige tijd uitverkocht. Reguliere tickets zijn nu te koop voor € 29,50 op www.18hrsfestival.nl. Hier vind je ook alle informatie als over de route en de pendelbussen. Hou ook facebook.com/18hrsfestival in de gaten voor al het laatste nieuws.